Här skriver Josh Barnett på för Bellator- live på podcasten

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Ariel Helwani förstår först inte - tror det är ett aprilskämt! ✅ Slapp avstängning av USADA - lämnade in stömningsansökan

Den första april är en dålig dag för seriösa, oväntade nyheter, men det hindrade inte en av sportens veteraner från att göra något storslaget när det finns som mest misstro. Den forne UFC-mästaren Josh “The Warmaster” Barnett (35-8) lämnade UFC för några månader sedan, efter en dispyt med USADA – som han vann. I mars 2018 testade han positivt för ett otillåtet ämne, dock inte i samband med aktivt tävlande, som visade sig stämma från ett förorenat kosttillskott. Barnett klarade sig med enbart en verbal varning och stämde sedan tillverkarna av kosttillskottet, men han lämnade UFC med stark misstro mot USADA:

RELATERAT:

Igår gästade Barnett Ariel Helwanis populära podcast, och gjorde något mycket oväntat. Live på podcasten valde han att skriva under ett papper – som sedan visade sig vara ett kontrakt med Bellator.

Bellator kunde kort efteråt bekräfta kontrakt med Barnett, det är ännu inte klart när han kommer att göra sin debut i organisationen.

Besegrade Andrei Arlovski senast

Sist Barnett var aktuell inom MMA låste han ut Andrei Arlovski med en rear naked choke i den tredje ronden under UFC Fight Night 93 i Hamburg. Det var hans tredje seger sedan återkomsten till UFC, han varvade dock vinster och förluster för ett kombinerat matchfacit på 3-2 sedan återkomsten.

I Bellators tungviktsdivision kommer Barnett finna flera bekanta ansikten, så som Roy Nelson och Frank Mir – fighters han besegrat i UFC. Ryan Bader är regerande tungviktsmästare, och tar sig an Cheick Kongo härnäst.

Vem vill du se Barnett möta i Bellator-debuten?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...