Här spottar UFC-stjärnan Derrick Lewis i sin motståndares mat

✔ Lewis: "Maten saknade några ingredienser" ✔ Skämtet faller inte alla fansen i smaken

I helgen kommer de topprankade tungviktarna Derrick Lewis och Aleksei Oleinik att ryka ihop under helgens UFC Fight Night 174.

Fjärderankade “The Black Beast” Lewis har gjort sig ett namn för både sin förmåga att avsluta sina motståndare och för sin humor. Frågan är dock om Oleinik kommer uppskatta hans senaste upptåg.

På sin Twitter delar nämligen Lewis med sig av en video där han påstår att UFC levererat Oleiniks mat till hans rum. Lewis säger att han tror att maten “saknar några ingredienser” och spottar sedan i ryssen matlåda.


Relaterat:


Derrick Lewis “skämt” faller inte alla i smaken

Lewis video har fått fansen att reagera mestadels negativt. De flesta som kommenterar skriver att det bara är äckligt och ett slöseri med mat.

 – Varför måste du bete dig som en nioåring, kommenterade en Twitter-användare.

– Kompis, det där är en helt okej måltid som någon hade kunnat äta.

Vi kan dock med största säkerhet säga att maten aldrig kommer att nå “The Boa Constrictor” Oleinik. Istället kommer Lewis och Oleinik göra upp i buren i helgen, allt i hopp om att nå tungviktsklassen toppskikt.

Lewis har just två raka vinster efter att ha besegrat Ilir Latifi via domslut i början av februari. Oleinik har också en vinstsvit på två vinster efter att tagit hem ett delat domslut över den före detta mästaren Fabricio Werdum under UFC 249 i maj.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Derrick LewisSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara