UFC-mästarens kroppsförvandling: 12 veckor – före och efter!

✔ Går titelfight i helgen - nu visar stjärnan upp matchformen

Den rådande coronapandemin har försvårat träningen för många sportatleter, i och med att ett stort antal klubbar har tvingats hålla stängt. Men UFC-mästaren Henry Cejudo, 33, verkar inte ha haft några som helst problem att komma i form inför helgens UFC 249 i Florida.

Amerikanen, som är mästare i bantamvikt – och som tidigare regerade över flugviktsdivisionen, menar tvärtom att hans förberedelser har varit de bästa hittills i karriären.

– Det har faktiskt varit ganska bekvämt. Det har inte varit någon annan på gymmet – det har varit privat med mig och mina träningskamrater. Det här har förmodligen varit mitt bästa träningsläger någonsin och jag är taggad för att se Triple C 2.0, säger Henry Cejudo i en intervju med The Schmo.


RELATERAT: UFC 249: Ferguson vs. Gaethje – Matchkort, Tider och Info


Här visar Henry Cejudo upp transformeringen inför UFC 249

Cejudo har förberett sig för titelförsvar under tolv veckor. Nu delar han med sig av imponerande före- och efterbilder.

Spana in bilderna nedan!

När Cejudo inledde sina matchförberedelser var han bokad att möta den tidigare fjäderviktsmästaren Jose Aldo i Brasilien. Det globala hälsoläget har dock inneburit ändrade planer, i och med reseförbud och andra restriktioner. Nu ska han istället ta sig an Dominick Cruz, ex-mästare i bantamvikt, som gör comeback till buren efter nästan tre och ett halvt års tävlingsuppehåll.

UFC 249: Ferguson vs. Gaethje äger rum i VyStar Veterans Memorial Arena i Jacksonville, Florida under natten till söndag. Cejudo vs. Cruz är eventets delade huvudfight. Klicka här för mer information om helgens storgala!


LÄS MER: Francis Ngannou visar upp MONSTERFYSIK inför helgens comeback

LÄS OCKSÅ: Ex-mästarens häpnadsväckande transformering – med nya dieten


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Henry CejudoSenaste NyttUFC 249

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara