Henry Cejudo JOse Aldo och Aljamain Sterling

Henry Cejudo till attack mot flugviktsdivisionen – och forne mästaren

✅ Dubbelmästaren sågar allt och alla: "Jag är den bästa någonsin"

Henry Cejudo fortsätter med sin utmaningsturné – och kungen av “cringe” passar även på att ge flugviktsdivisionen en känga.

Cejudo rehabiliterar just nu en skada han ådrog sig efter titelvinsten mot “Magic” Marlon Moraes. Dubbelmästaren, eller “Triple C” som han kallar sig, tror sig vara tillbaka i träning i november.

Skadan har dock inte hindrat honom från att korsa könsgränserna och utmana både Valentina Shevchenko och nykrönta mästaren Weili Zhang.

I en nylig intervju riktar han kritik mot flugviktsdivisionen och kallar divisionen “tråkig och utan personlighet”. Cejudo vill se någon stå ut från mängden på samma sätt som han gjort efter att han erövrat titeln.

Han tar även sikte på bantamviktsdivisionen och topprankade Aljamain Sterling. Cejudo kallar honom “Aljamain Curling” och menar att “Triple C” inte har tid att hålla på med Sterling-silver. Allt som finns i Cejudos värld är guld.

Till sist ger sig Cejudo även på fjäderviktsgiganten Jose Aldo. Dubbelmästaren imponeras inte av Aldo och ser än gärna den forne mästaren som ett offer i hans “legend tour”.

– Jag är en GOAT- (greatest of all time) mördare. Jag är en doping-mördare. Jag är den bästa någonsin. Ingen i UFC kan mäta sig med mina framgångar. Det är dags att jag får den respekt jag förtjänar, sade Cejudo.

Vem borde Henry Cejudo möta härnäst? Kommentera!

Kategorier
Henry CejudoSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...