Henry Cejudo släpper rapvideon “Cringe Ass Henry” – dissar mästaren!

✔ Cejudo utforskar nya sätt att få uppmärksamhet

Den före detta dubbelmästaren Henry Cejudo pensionerade sig i maj efter en imponerande UFC-karriär. I sin sista match avslutade han ex-mästaren Dominick Cruz, vilket markerade hans sjätte raka vinst i oktagonen.

I sin segerintervju förklarade “Tripple C” att han skulle fokusera på andra delar i sitt liv, däribland sin flickvän och en eventuell familj i framtiden.

 – Jag är glad för min karriär, jag har gjort tillräckligt för sporten. Jag vill njuta, jag är 33 år gammal och har en flickvän därhemma nu.

Tyvärr så blev hans förhållande inte som planerat. Fyra månader efter sin pension så utannonserade Cejudo att han var singel på nytt. Han kom dock aldrig att riktigt lämna sporten då han varit väldigt aktiv på sociala medier och utmanat fighters till höger och vänster.


HETAST JUST NU


Henry Cejudo släpper rap-video

I sitt senaste jippo så släpper Cejudo nu en rap-video kallad “Cringe Ass Henry”. I den skämtsamma video dissar han bland annat den regerande mästaren Alexander Volkanovski.

33-åriga Cejudo tar också sikte på sina före detta motståndare Cruz och T.J. Dillashaw, som han avslutade för snart två år sedan. Nu är frågan om alla dessa försök att hålla sig i rampljuset verkligen leder någonstans.

Trots att Cejudo var dubbelmästare så kom han aldrig att uppnå samma nivå av popularitet som andra fighters. Man skulle kunna argumentera att hans pension var illa vald, eftersom en vinst över Cruz hade givit honom momentum att bygga upp sitt namn ytterligare.

Nu står istället Cejudo vid kanten och ber om uppmärksamhet. Tycker du att det fungerar?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Henry CejudoSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...