HERREGUD: Chris Weidman bryter benet – bara sekunder in i matchen!

✔ VIDEO: Kolla in den hemska skadan! ✔ Liknande skada som Anderson Silva

Mellanviktsmötet mellan ex-mästaren Chris Weidman och Uriah Hall slutade på värsta möjliga sätt. Weidman attackade med en hård benspark bara några sekunder in i första ronden och bröt benet omedelbart.

Benbrottet är ett av de värsta i UFC:s historia, men vad som gör det hela mer bisarrt är att en liknande händelse tog vid i titelmatchen mellan Weidman och Anderson Silva i december 2013.

Du kan se händelseförloppet här nedan. Varning för starka bilder!MISSA INTE


Är detta slutet för Chris Weidman?

Chris Weidman har minst sagt haft en skakig karriär sedan han förlorade sin titel till Luke Rockhold i december 2015. Han har endast två vinster på åtta matcher och helgens förlust sätter hela karriären på spel.

Förutom sina många förluster så har han dessutom blivit avslutad i alla sina nederlag, ofta på ett brutalt sätt. Med sina 36 år och en omfattande skada så kan detta mycket väl markera slutet för Weidmans professionella MMA-karriär.

Vad tycker du, borde Weidman lägga handskarna på hyllan eller förtjänar han ytterligare en chans när han återhämtat sig?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Chris WeidmanSenaste NyttUriah Hall

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...