Foto: Stefan Romare-MMAnytt

Skriver svensk MMA-historia – med unika turneringen: “Första gången”

✅ "Något Sverige inte tidigare har skådat ..."

Snart är det återigen dags för Excellence FC att anordna en svensk MMA-gala i form av Excellence 3. Och den här gången skriver organisationen historia när man väljer att hålla den första fyramannaturneringen i professionell MMA på svensk mark någonsin.

Relaterat: Excellence Fighting Championship 2: Resultat

Hålls i weltervikt

Turneringen kommer att hållas i weltervikt, och segraren kommer att vinna organisationens welterviktstitel. Hela turneringen kommer inte att hållas samma kväll, utan kommer att spridas över flera Excellence-event med start på Excellence 3 den 2 maj i Sporthallen i Linköping.

Organisationen har ännu inte gått ut med vilka fighters som kommer att delta i turneringen, som man kallar för “Young Blood”.

View this post on Instagram

LÅT OSS PRESENTERA: YOUNG BLOOD TOURNAMENT 👑 För första gången på svensk mark en PRO MMA turnering där en av deltagarna kommer gå vinnande med ett bälte! Denna turnering kommer gå i Welterweight och vi kommer inom kort gå ut med vilka fighters som deltar samt en dragning LIVE av vilka som möts så allt sker rättvist och kontrollerat. Detta är något Sverige inte tidigare skådat så se till att vara på plats 2:e Maj i Sporthallen, Linköping för då kickar vi igång denna turnering med 4 fighters redo att sätta allt på spel för att bli vår första Young Blood Champ! 🔥 Biljetter på Ticketmaster kommer inom kort! VIP RINGSIDE / VIP BORD bokas via Samuel på 0707986737!

A post shared by Excellence MMA Organization (@excellencemma) on

 

Vilka fighters vill ni se i turneringen? Kommentera nedan!

 

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...