Holloway trött på McGregor/Mayweather: “Sluta ge skiten uppmärksamhet”

✅Fjäderviktsmästaren reagerar på MMAnytts artikel ✅ "Hade snubben velat slåss hade matchen varit bokad"

Kommer en returmatch mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather att ske i buren? En som inte är intresserad av att veta svaret är UFCs fjäderviktsmästare Max Holloway som svarade på MMAnytts tweet och gjorde det klart vad han tyckte om det pågående pratet om en potentiell MMA-matchen mellan McGregor och Mayweather.

“Stop giving this shit attention and let’s actually talk bout people who’s in the sport doing it,” skrev Holloway som svar till MMAnytts Damon Martin. “If the guy wanted to fight it would of been done. Let’s be real.”


Missa inte: Max Holloways trollning av Conor McGregor tar det till en ny nivå


Blir MMA-matchen av?

Den senaste tiden har det spekulerats massor om Mayweather kommer att göra sin MMA-debut och stiga in i buren. Den pensionerade boxaren har flörtat med tanken och lagt upp ett flertal videos och postat inlägg där han kraftigt insinuerar att en MMA-debut är på gång.


Läs mer: Kvällssvepet: Floyd Mayweather bekräftar – i samtal om en comeback i UFC


Pratet om en MMA-match mellan McGregor och Mayweather liknar den uppståndelse som tog vid innan de båda atleterna signerade ett kontrakt för att mötas i en boxningsring, en match som kom att bli en av de mest lukrativa genom tiderna och som avslutades av Mayweather i tionde ronden via TKO.

Det är ännu oklart om eller när McGregor återvänder till buren och vem han möter i sådana fall.

Holloway var i sin tur inbokad för att möta Frankie Edgar under UFC 222 men tvingades dra sig ur på grund av en skada. Edgar kommer nu att möta Brian Ortega och Cristiane “Cyborg” Justino vs. Yana Kunitskaya kommer att agera huvudmatch.

 

Är du också trött på pratet om en returmatch?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Max HollowaySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]