Aspen Ladd ersätter Holly Holm mot Norma Dumont på UFC Vegas 40!

✔ Holly Holm har skadat knät! ✔ Hur blir det med Aspen Ladds dokumenterade viktproblem?

Aspen Ladd ersätter Holly Holm mot Norma Dumont på UFC Vegas 40 den 16:e oktober. Holm, tidigare kvinnlig bantamviktsmästare, har skadat knät – en stor besvikelse för fans av UFC-legendaren.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

England - Tyskland
2.40 - 2.90
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Ariel Helwani rapporterade på nyheten i onsdags.

– Enligt källor drar Holly Holm sig ur huvudmatchen mot Norma Dumont på grund av en knäskada, skrev Helwani. Vad som kommer hända med huvudmatchen är oklart för tillfället. Holm, enligt källorna, hoppas på en comeback till slutet av 2021.

Brett Okamoto utkom med ersättningsmatchen dagen därpå:

– Enligt källor arbetar UFC med att slutföra en ny huvudmatch med Aspen Ladd, skriver Okamoto på Twitter. Detta efter att Holly Holm dragit sig ur matchen på grund av skada.

Sist man såg Ladd i oktogonen var i december 2019, då hon lyckades besegra Yana Kunitskaya. Det blev en TKO i första ronden för Ladd. Atleten har inte lyckats tävla sedan dess, dels till följd av skada, men även på grund av problem med vikten.

Ladd var nämligen inbokad för en match mot Macy Chiasson på UFC Vegas 38, men det hela ställdes in efter att hon inte lyckats ta sig ner till bantamviktsgränsen på 136 lbs. Vid invägningen låg hon istället på 139 lbs.

Foto av Jeff Bottari/Getty


HETAST JUST NU


Blir en fjäderviktsmatch för Aspen Ladd

Skadorna och viktproblemen kan eventuellt komma att påverka matchen på UFC Vegas 40. Inspekterar man oddsen ser det relativt jämnt ut mellan atleterna, men Ladd har övertaget – 1.74 för Ladd och 2.14 för Dumont.

Ladd darrade som ett nyfött föl på vågen och var nära på att svimma med sitt misslyckade försök att nå vikten inför matchen mot Chiasson. Efter att matchen ställdes in tog Ladd ansvar för det hela på Twitter. En bidragande faktor till viktmissningen var enligt Ladd att hennes mens hade börjat två dagar innan, vilket försvårade en redan svår viktnedgång.

Matchen mot Dumont kommer att ske på fjädervikt. Förhoppningsvis leder det till en smidigare viktnedgång för Ladd och en spännande match för fans!

Vem har övertaget på fjädervikt: Aspen Ladd eller Norma Dumont?

 

 

 

UFC Vegas 40

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
Aspen Ladd1.74
Norma Dumont2.14
Odds kan ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade.
Spelar du för mycket? Besök
stödlinjen
; eller ring de på 020-81 91 00.

 

 

England vs Tyskland

 

2.40 – 2.90

 

26 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Holly HolmSenaste Nytt

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...