HON GÖR DET! Pannie Kianzad vinner sin tredje raka i UFC!

✔ Skånska stjärnan besegrar 13:e-rankade Sijara Eubanks ✔ Dominant i clinch

Den svenska UFC-bantamviktaren Pannie Kianzad ställdes inför en av sina tuffaste matcher någonsin i natt när hon mötte 13:e-rankade Sijara Eubanks. Trots Eubanks imponerande meriter så tog Kianzad sig segrande ur mötet via enhälligt domslut.

Kianzad inledde den första ronden med en fin kombination, men blev snabbt nedtagen av Eubanks. Väl på marken arbetade Kianzad flitigt från bottenposition med submissionförsök, och var nära en armbar. Eubanks lyckades dock hålla topposition den större delen av ronden.

I den andra ronden satte Kianzad tempo med sin striking, vände till dominant clinchposition och fick in flera fina slag, knän och armbågar. När de separerades var svenskan steget före, och fick in ett flertal slag.

Den tredje ronden fortsatte till stor del som den andra, men Eubanks började träffa mer på fötterna. Damerna krigade fram och tillbaka, där Kianzad fick in fler och snabbare slag, medan amerikanskan träffade med något hårdare. Kommentatorerna berömde Kianzad vid ett flertal tillfällen under ronden och var imponerade av hennes striking.

I slutändan var det Kianzad som ledde på fötterna och vann de två sista ronderna.


Hetast just nu


Pannie Kianzad har tre raka segrar i UFC

Kianzad tog sig till final i The Ultimate Fighter 28, men blev besegrad av Macy Chiasson i finalen. I ett bisarrt drag valde UFC att släppa Kianzad, som snabbt vann två matcher utanför organisationen innan hon välkomnades tillbaka för att möta Julia Avila på kort notis.

Trots en stark insats förlorade Kianzad ett enhälligt domslut, men hon blev tilldelad ytterligare en chans i oktogonen. Det blev tredje gången gillt för Kianzad, som slog Jessica Rose-Clark via domslut i sin första UFC-seger. Därefter bokades hon för ett möte med den forne titelutmanaren Bethe Correia, i vad som var en av svenskans största matcher någonsin.

Kianzad dominerade matchen, och vann på domslut efter full tid. Med tre raka segrar och en topposition säkrad ser framtiden ljus ut för den för nuvarande 14:e rankade Kianzad.

 

Vem borde Pannie Kianzad möta härnäst?

 

Prenumerera på vår svenska YouTube-kanal för de senaste nyheterna och videos!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Pannie KianzadSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...