“Honest Ape” Darren Till avslöjar sin vikt och pratar om “Cunt” Covington

🎦"The Gorilla" är närmare 30 lbs över maxgränsen ✅Säger att han inte bryr sig om sin gravida flickvän eller dotter, har siktet inställt på titelmatchen

När Darren Till pratade med MMAnytt och den samlade presskåren så var det inget snack om vart hans fokus ligger. Den 8 september kliver han nämligen in i buren för att utmana welterviktsmästaren Tyron Woodley om bältet och inför titelmatchen så avslöjar Darren Till att han just nu väger 90 kg (ca. 198,5 lbs).

Han är därmed en bit över welterviktsgränsen som ligger på max 77 kg (170 lbs) men det verkade inte vara något som rörde “The Gorilla” Till i ryggen som missade viktgränsen rejält i sin senaste match.


Relaterat: Oddsen inför Tyron Woodley vs. Darren Till


UFC 228: Woodley vs. Till

Till pratade också om interimmästaren Colby Covington som får se sig förbisedd nu när det istället blir Till som kämpar om bältet:

“You can just start calling me the honest ape. I’m honest, yeah. It’s saddening, he does definitely deserve a shot at the title, apart from being a cunt” sade Till om Colby Covington

För Till var det dock ingen tvekan om att acceptera matchen även om han var en av de första att säga att han inte förtjänar chansen.

Nu när titelmatchen är bokad och klar så finns det inget som kommer hindra “The Gorilla” från att nå sina mål, inte ens hans gravida flickvän eller dotter:

“You can’t have worries outside of this game. I’ve got a girlfriend who’s nearly seven months pregnant – I don’t really care. I’ve got a daughter in Brazil right now who I haven’t seen for a year – I don’t really care. I just care about legacy”

Kolla in hela intervjun med Till i spelaren ovan och låt oss höra vad du tycker om hans uttalanden.

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
Senaste NyttUFC 227

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]