“Hur mycket vill du satsa?” Svenska UFC-stjärnan tippar helgens gala!

✔ Pannie Kianzad vill slå vad med MMAnytts reporter om

Denna helgen går UFC 261 av stapeln och givetvis är det något som ska tas upp i ett nytt inslag av MMA-svepet! Återigen agerar den svenska UFC-stjärnan Pannie “Banzai” Kianzad serien för att diskutera en stjärnspäckad gala.


MISSA INTE: Framtidens svenska MMA-stjärnor skapas på Redline: “Skånes Allstars”


I huvudmatchen på UFC 261 kommer publikfavoriten och BMF-mästaren Jorge Masvidal att utmana Kamaru Usman om welterviktstiteln än en gång. Den första gången de möttes tog Masvidal matchen på mindre än en veckas varsel – och förlorade ett tydligt enhälligt domslut. Nu möts de bittra rivalerna igen och welterviktstiteln står återigen på spel.

Det är dock endast en av hela tre titelmatcher på galan! Utöver det kommer stråviktsmästaren Zhang Weili att försvara sin titel mot den forne mästaren Rose Namajunas. På sistone har Namajunas hamnat i rubriker på grund av sina politiska uttalanden om stråviktsmästaren – något som skapat uppmärksamhet från MMA-världen.

Den dominanta flugviktsmästaren Valentina Shevchenko kommer dessutom att sätta titeln på spel mot den hårt-slående brasilianskan Jessica Andrade. Shevchen gör sitt femte titelförsvar mot Andrade, före detta stråviktsmästare, som nu testar lyckan i en ny viktklass.

Huvudkortet fylls ut av ett mellanviktsmöte som ställer den forne UFC-mästaren Chris Weidman mot Uriah Hall i en returmatch och lätt tungviktarna Anthony Smith och Jimmy Crute kolliderar.

Se vad Kianzad har att säga om UFC 261 i videon nedan!


HETAST JUST NU


MMA-svepet: UFC 261

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...