Huvudmatchen klar för historiska FCR 8 – på UFC Fight Pass!

✔ Publikfavoriten Fernando Flores ställs mot explosiva brassen - i Västerås!

2021 inleddes med de glädjande nyheterna att Västeråsbaserade Fight Club Rush (FCR) inlett samarbete med UFC för att sända organisationens galor på streamingplattformen UFC Fight Pass.

Nu meddelar FCR att deras första huvudmatch sedan samarbetet blir ett catchviktmöte i 64 kilo mellan svensken Fernando Flores (8-7) och den stigande stjärnan från Brasilien Felipe Lima (9-1). De mötts under FCR 8 den 6 mars.

I samtal med MMAnytt har FCRs Zlatko Ostrogonac garanterat ett flertal högkvalitativa matcher som kommer att annonseras inom kort, med många av Sveriges mest lovande talanger!


RELATERAT:


Fernando Flores och Felipe Lima – två sidor av samma mynt?

Både Flores och Lima har en sak gemensamt: de levererar ständig underhållning!

Flores gjorde sin proffsdebut i Malmö 2014 och har genom åren blivit en svensk publikfavorit på grund av sin intensiva fightingstil och älskvärda personlighet. Ödmjuk, orädd och alltid villig att gå in i hårda slagväxlingar – Flores lever onekligen upp till smeknamnet “El Toro” (tjuren).

Under åren har han besegrat meriterade fighters som Martin Fouda, Michel Ersoy och Pietro Menga. På FCR 6 i februari förra året agerade Flores ena halvan av huvudmatchen mot stjärnskottet Tobias Harila i en match om det svenska BMF-bältet. Flores fick dessvärre se sig besegrat via knockout i den första rondens sista sekunder, men han lämnade allt i buren och gav Harila en tuff match.

Flores återvände till vinstkolumnen i somras när han besegrade brassen Michel Diega-Scheck via submission i den första ronden. Efter den imponerande prestationen bokades Flores mot svenske stjärnan Simon SköldSuperior Challenge 21, men den sistnämnde tvingades dra sig ur på grund av covid-19, och ersattes av Robert Nyström. Flores briljerade och var nära att avsluta Nyström ett flertal gånger, men vann istället ett solklart enhälligt domslut.

Har redan tävlat i Sverige

Lima är en stigande brasiliansk stjärna som spås en ljus framtid. Han är endast 22 år gammal och har en explosiv och underhållande stil som liknar Flores. Utöver det har Lima spenderat en hel del tid i Sverige och bland annat tränat med Rafael Macedo i Göteborg.

Brassen förlorade sin proffsdebut 2015 men är obesegrad sedan dess. Han har främst tävlat hemma i Brasilien, men gjorde entré på en internationell i sitt senaste framträdande.

I augusti förra året mötte Lima iraniern Farbod IrannejadBrave CF 39 i Stockholm. Limas prestation påminde om Flores senaste, då Lima körde över Irannejad och var nära ett avslut flera gånger. Till slut fick han istället se sig själv vinna via enhälligt domslut.

 

Fernando Flores vs Felipe Lima – vem vinner?

 

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
ExklusivtFernando FloresSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...