Huvudmatchen klar för historiska FCR 8 – på UFC Fight Pass!

✔ Publikfavoriten Fernando Flores ställs mot explosiva brassen - i Västerås!

2021 inleddes med de glädjande nyheterna att Västeråsbaserade Fight Club Rush (FCR) inlett samarbete med UFC för att sända organisationens galor på streamingplattformen UFC Fight Pass.

Nu meddelar FCR att deras första huvudmatch sedan samarbetet blir ett catchviktmöte i 64 kilo mellan svensken Fernando Flores (8-7) och den stigande stjärnan från Brasilien Felipe Lima (9-1). De mötts under FCR 8 den 6 mars.

I samtal med MMAnytt har FCRs Zlatko Ostrogonac garanterat ett flertal högkvalitativa matcher som kommer att annonseras inom kort, med många av Sveriges mest lovande talanger!


RELATERAT:


Fernando Flores och Felipe Lima – två sidor av samma mynt?

Både Flores och Lima har en sak gemensamt: de levererar ständig underhållning!

Flores gjorde sin proffsdebut i Malmö 2014 och har genom åren blivit en svensk publikfavorit på grund av sin intensiva fightingstil och älskvärda personlighet. Ödmjuk, orädd och alltid villig att gå in i hårda slagväxlingar – Flores lever onekligen upp till smeknamnet “El Toro” (tjuren).

Under åren har han besegrat meriterade fighters som Martin Fouda, Michel Ersoy och Pietro Menga. På FCR 6 i februari förra året agerade Flores ena halvan av huvudmatchen mot stjärnskottet Tobias Harila i en match om det svenska BMF-bältet. Flores fick dessvärre se sig besegrat via knockout i den första rondens sista sekunder, men han lämnade allt i buren och gav Harila en tuff match.

Flores återvände till vinstkolumnen i somras när han besegrade brassen Michel Diega-Scheck via submission i den första ronden. Efter den imponerande prestationen bokades Flores mot svenske stjärnan Simon SköldSuperior Challenge 21, men den sistnämnde tvingades dra sig ur på grund av covid-19, och ersattes av Robert Nyström. Flores briljerade och var nära att avsluta Nyström ett flertal gånger, men vann istället ett solklart enhälligt domslut.

Har redan tävlat i Sverige

Lima är en stigande brasiliansk stjärna som spås en ljus framtid. Han är endast 22 år gammal och har en explosiv och underhållande stil som liknar Flores. Utöver det har Lima spenderat en hel del tid i Sverige och bland annat tränat med Rafael Macedo i Göteborg.

Brassen förlorade sin proffsdebut 2015 men är obesegrad sedan dess. Han har främst tävlat hemma i Brasilien, men gjorde entré på en internationell i sitt senaste framträdande.

I augusti förra året mötte Lima iraniern Farbod IrannejadBrave CF 39 i Stockholm. Limas prestation påminde om Flores senaste, då Lima körde över Irannejad och var nära ett avslut flera gånger. Till slut fick han istället se sig själv vinna via enhälligt domslut.

 

Fernando Flores vs Felipe Lima – vem vinner?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtFernando FloresSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...