I helgen tatuerar sig Tyron Woodley med texten “Jag älskar Jake Paul”

✔ Tänker hedra vadslagningen - trots att returmatchen inte är säkrad ✔ Jake Paul har annan motståndare i sikte men stöter på problem!

Den forna UFC-mästaren Tyron Woodley kommer snart att skaffa den tatuering som han slog vad om inför sin boxningsmatch mot Jake Paul.

Det har nu nästan gått en månad sedan Woodley gjorde sin boxningsdebut mot YouTube-profilen “The Problem Child” Paul. Den uppmärksammade matchen gick av stapeln i Pauls hemstad Cleveland. Paul hade sedan tidigare knockat tre motståndare i rad, däribland den forna MMA-mästaren Ben Askren.

I samband med Askren-matchen var Woodley på plats för att stötta sin lagkamrat. Ett mindre tjafs mellan Woodley och Paul ledde till att de senare bestämde sig för att mötas.

Innan matchen tog vid så tog dem i hand på att förloraren var tvungen att göra en tatuering. Designen bestämdes 0ch matchen tog vid den 29:e augusti. Det blev dock något av en händelselös match där Woodley höll sig mestadels passiv under åtta ronder.

Domarna valde slutligen att ge vinsten till Paul via delat domslut. Det ledde till att Woodley utmanade Paul på nytt och fick honom att lova honom en returmatch – men kriteriet var att Woodley verkligen skaffade tatueringen! Paul gick med på det hela men Woodley vägrade göra något förrän han sett bevis på att en returmatch var säkrad.

Trots att en tid har gått och “The Chosen One” Woodley inte fått bekräftelse på att matchen blir av så avslöjar han till Ariel Helwani att han tänker skaffa tatueringen ändå.

 — Jag känner att jag borde göra det, sade Woodley. Det är det enda rätta att göra. Jag gör det på lördag.

Woodley har inte bestämt sig för var han kommer skaffa tatueringen, men inte på sin hals eller på ansiktet säger han. Han förklarar senare sitt resonemang.

 — Om en snubbe vill betala mig för att spöa upp honom […] Då älskar jag honom, sade Woodley med ett skrattHETAST JUST NU


Showtime: Jake Paul vs Tyron Woodley 2?

Även om Woodley skaffar tatueringen så är det oklart om det kommer att säkra en returmatch mot Paul.

Obekräftade uppgifter om PPV-försäljningen tyder på att intresset inte var lika stort som förväntat och inte ens kom upp i en halv miljon PPV-köp. Det är fortfarande väldigt bra siffror men långt ifrån exempelvis Conor McGregors PPV-siffror eller Logan Paul vs Floyd Mayweather, som sålde över en miljon.

Jake Paul har dessutom satt siktet på Tommy Fury, men verkar ha svårt att gå matchen att materialiseras.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Jake PaulSenaste NyttTyron Woodley

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...