Alexander Gustafsson MMA UFC
Från vänster: Alexander Gustafsson och Ilir Latifi. Foton: Stefan Romare/Micha Forssberg för MMAnytt

Ilir Latifi talar ut – om “The Maulers” UFC-framtid

✅ "Vi pratar dagligen, och ..."

Alexander “The Mauler” Gustafssons vara eller icke vara som UFC-fighter är en ständigt återkommande diskussion.

Den svenska MMA-stjärnan gick i pension i somras förra året – men har flera gånger öppnat för en eventuell comeback i UFC. 

När MMAnytt alldeles nyligen tillfrågade Dana White om Gustafssons framtid i organisationen bekräftade också UFC-bossen att “The Mauler” vill komma tillbaka.

“Återvänder väldigt snart”

En annan som tror att Gustafsson snart är tillbaka i organisationen är hans klubbkamrat och nära vän Ilir Latifi.

– Jag tror och hoppas att han återvänder väldigt snart. Han är ung och jag tror att han behövde ta lite ledigt med sin familj och barn för att hitta motivationen igen. Jag tror att vi kommer att få se honom väldigt snart, säger Latifi till BJPENN.com.

– Jag är inte i Sverige, eftersom jag just nu tränar i Florida, men vi pratar dagligen. Han är i gymmet varje dag och tränar och förbättras. Han är där och sliter varje dag, avslutar den svenske MMA-stjärnan.

Latifi är själv högaktuell inför kommande UFC 247 om mindre än två veckor. Då gör han sin tungviktsdebut mot Derrick “The Black Beast” Lewis. Läs mer om mötet här.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara