Foto via MMAnytt.se

Ilir Latifi avlägsnad från UFC Hamburg-matchen mot Glover Teixeira

✅Uppgifter: "Lyftkranen från Rosengård" kommer inte att delta under UFC Hamburg den 22 juli

UFC Hamburg tar ytterligare en hård smäll då det nu kommer rapporter om att den svenska lätt tungviktaren Ilir Latifi avlägsnats från matchkortet på grund av en skada. Topprankade Latifi var inbokad att möta Glover Teixeira men nu kommer mötet att få vänta. UFC letar just nu efter en ersättare åt Teixeira.


OFFICIELLT: Alexander Gustafsson möter Volkan Oezdemir!


UFC Hamburg: Shogun vs. Smith

Allt har inte gått vägen för UFC Hamburg då det först var tänkt att Mauricio “Shogun” Rua skulle möta Volkan Oezdemir i kvällens huvudmatch och Teixeira vs. Latifi skulle agera delad huvudmatch.

Först kom Oezdemir att avlägsnas från matchkortet för att möta Alexander Gustafsson och idag kommer det rapporter från bland annat ESPN om även den delade huvudmatchen är inställd då Latifi är skadad.

Anthony “Lionheart” Smith kommer att möta “Shogun” i kvällens nya huvudmatch men det är ännu oklart om Teixeira kommer att matchas mot en ny motståndare eller om matchen mot Latifi kommer att bokas om till ett senare tillfälle.

Kategorier
Ilir LatifiSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...