Foto: Leandro Bernardes / PxImages

Ilir Latifi bryter tystnaden – efter tuffa bakslaget

✅ Svensken knockades i stora UFC-matchen ✅ Släpper uttalande: "Var en hård fight ..."

Helgens toppmatch på UFC Uruguay slutade inte som planerat för Ilir Latifi. Svensken, som var topp 10-rankad i 93-kilosklassen innan galan, blev nämligen knockad av den tidigare titelutmanaren Volkan Oezdemir.


VIDEO: UFC-svensken knockad – förlorar andra i rad


Efter en tid av tystnad på sociala medier uttalar sig Latifi nu för första gången sedan matchen.

– Var en hård fight mot en väldigt tuff motståndare. Volkan kom in med allt han hade i matchen, och gjorde bra ifrån sig. Önskar dig all lycka i framtiden. Tack till alla ni som stöttat mig… Vi kommer tillbaka snart, skriver Ilir Latifi (via Instagram):

“All min respekt till Ilir Latifi”

Även Oezdemir gick ut med en respektfull hälsning efter matchen.

– All min respekt till Ilir Latifi. I kväll handlade det bara om business! Jobbet är gjort, vinsten är här och nu blir det vidare till nästa match, skrev Volkan Oezdemir på Instagram i helgen.

Latifi har nu förlorat två raka matcher, men stod innan dess med två segrar i rad. Oezdemir bröt å andra sidan en tre matcher lång förlustsvit med helgens vinst.


RELATERAT: UFC Uruguay-resultat: Valentina Shevchenko försvarar bältet!


 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Ilir LatifiSenaste NyttVolkan Oezdemir

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...