UFC-matchen inställd i sista sekund – nu bokas den om

✔ Hamnade i bråk på hotell – nu får de göra upp i buren

Matchen mellan Marvin Vettori och Karl Roberson var planerad att genomföras den 13 maj på UFC Jacksonville. Roberson drabbades då av hälsoproblem i samband med invägningen, vilket ledde till att man tvingades ställa in fighten i sista sekund.

Nu har det kommit fram uppgifter om att mötet istället bokas om till den 13 juni. Det är ännu inte officiellt var galan kommer äga rum. Det lutar dock åt UFC Apex i Las Vegas – organisationens egna miniarena som ligger i anslutning till UFC:s huvudkontor.

Matchen mellan Vettori och Roberson lär bli ett intressant möte. De båda mellanviktarna hamnade nämligen i en konfrontation i hotellobbyn under UFC Jacksonville – där vakter tillslut tvingades att kliva emellan.

Vettoris dietist, Matteo Capodaglio, delade med sig av ett klipp på det omtalade hotellbråket via Instagram.

– Fem jävla månader av förberedelser! F*cking fightas om du kan fightas! vrålar en märkbart upprörd Marvin Vettori medan personal försöker lugna ner den hetlevrade italienaren.


LÄS MER: Stora beskedet om Joe Rogans podcast – byter plattform helt 

LÄS ÄVEN: Ny UFC-ranking: Alexander Gustafsson backar – Glover Teixeira går om! 


Roberson drabbades av akut sjukdom

Roberson missade vikten under UFC Jacksonville den 13 maj. Läget blev tillslut så pass allvarligt för 29-åringen att han tvingades att läggas in på sjukhus.

Nu bekräftar Robersons coach (via MMA Fighting) att det rörde sig om Rabdomyolys – som är ett akut och potentiellt dödligt tillstånd. Roberson verkar däremot ha repat sig då den ombokade fighten mot Vettori nu är mindre än en månad bort.

Vettori, å sin sida, lär vara extra taggad på att kliva in i buren då hans två senaste matcher har blivit inställda på väldigt kort varsel. Vettori skulle nämligen ha mött Darren Stewart på UFC London den 21 mars. Den galan blev skrotad i sista stund på grund av coronapandemin.

Italienaren har alltså haft två förberedande läger och dessutom genomfört en invägning – utan att faktiskt få fightas. Även om Vettoris beteende i videon ovan kan ifrågasättas så förstår man samtidigt frustrationen över läget.

Nu verkar det däremot som att Vettori får en ny chans att kliva in i oktagonen den 13 juni, i en fight som på förhand ser ut att bli högintressant.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...