Internettroll utmanar ex-världsmästaren – då händer det väntade!

✔ "The Rock" tog sig an ett internetroll som trakasserat honom ✔ Hårda ord efteråt: "Tänk efter innan du öppnar din trut igen"

Ex-världsmästaren i boxning Gavin Rees har delat ring med namn som Adrien Broner och lyckades ta hem åtskilliga titlar innan han lade handskarna på hyllan 2014. Sedan dess har han istället ägnat sig åt att lära upp den nya generationen och hävdar att han endast sparrats en gång under de senaste fyra åren.

Men efter att ett internettroll trakasserat honom så valde han att göra ett undantag och snörade än en gång på sig boxningshandskarna och trädde in i ringen.

39-åriga “The Rock” accepterade nämligen en sparringmatch mot sin nemesis, som går under namnet Danny Slug. Inte helt oväntat så skulle det dock inte dröja lång tid innan deras möte var över och Slug låg på mattan.

Rees lade upp en video på sin Instagram som visade deras uppgörelse och skrev:

– Har bara sparrats en gång under de senaste fyra åren. Har blivit konstant trakasserad av denna oförskämda person. Tog mig mindre än 30 sekunder att få tyst på honom, skrev ex-världsmästaren “The Rock” Rees.

– Danny Slug, tänk efter innan du öppnar din trut igen. Den här gamlingen är inte klar än!

Se videon här nedan:

Relaterat:

Kategorier
BoxningSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara