Invägningarna klara inför UFC Vegas 53 – viktmiss i huvudmatchen!

✔ Spana in den rejäla viktmissen inför helgens UFC-gala! ✔ BETHARD bjuder på de senaste och hetaste oddsen för huvudmatchen!

Deltagarna i huvudmatchen till helgens UFC Vegas 53 är nu invägda och klara. Bägge fighters är beredda på krig!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Topprankade bantamviktare Marlon Vera och Rob Font gör upp i helgens huvudmatch och det är mycket som står på spel i det laddade mötet. Vinnaren kan nämligen slungas direkt till en titelchans, beroende på hur de presterar.

För femterankade Font utgör matchen något av en risk, då “Chito” Vera för närvarande är åttonderankad och dessutom en väldigt farlig fighter med otrolig avslutsförmåga. Vera har nämligen avslutat motståndarna i femton av sina arton vinster, och har aldrig avslutats i buren tidigare.

Dessa stora bantamviktare är vana vid tuffa viktnedgångar, men trots det stötte huvudmatchen på några problem. Font missade nämligen vikten vid sitt första försök, och annonserade samtidigt att han inte tänkte försöka igen. Huvudmatchen kommer som tur nog att fortsätta som planerat, med en rejäl bot för Font.

Vera var först ut på vågen och vägde in på den övre gränsen för bantamviktsklassen, nämligen 136 lbs (ca 61.5 kg). Viktnedgångar brukar vara tuffa för de allra flesta fighters, men för den unga talangen verkade det inte ha varit alltför besvärligt, och han bjöd fansen på ett brett leende medan vikten bekräftades.

Font kom ut på vågen något senare och var en av de sista atleterna på kortet att väga in. Fightern hamnade på 138.5 lbs, det vill säga nästan 63 kg, vilket är en bra bit över bantamviktsgränsen på 136 lbs. Den missade vikten innebär att Font tvingas böta en del av sin lön.

Den tuffa viktnedgången kan givetvis även komma att påverka resultatet i huvudmatchen! Såhär ser oddsen ut i skrivande stund inför UFC Vegas 53:

ODDSSPELBOLAG
Matchvinnare: Marlon Vera2.05
Marlon Vera via KO/TKO/DQ5.50
Matchvinnare: Rob Font1.74
Rob Font via KO/TKO/DQ4.50
Matchen går inte till domslut2.10
18+ | Oddsen ovan kan komma att ändras | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

Din guide till betting hos MMAnytts samarbetspartner BETHARD

Vill du sätta guldkant på helgens UFC-gala?

Just nu erbjuder spelbolaget Bethard dig som ny spelare ett generöst välkomsterbjudande. Såhär gör du för att öppna upp ett nytt konto och ta del av bonusen!

  1. Öppna ett nytt konto hos Bethard via länken här

  2. Anmäl dig till välkomsterbjudandet efter registrering
  3. Sätt in minst 200 kr på ditt sprillans nya konto
  4. Få dubbelt upp på din insättning – 100% i gratisspel upp till hela 1000 kr!
  5. Rygga dina favoriter hos Bethard inför UFC Vegas 53!

 

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

 

 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
AnnonsSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara