Blodigaste MMA-matchen? Invicta FC kröner ny mästare – med ett riktigt blodbad!

✔ Mästaren klyver sin motståndares ansikte - matchen fortsätter i två ronder till! ✔ Besegrades av Pannie Kianzad i TUF - nu är hon mästare!

Invicta FC Phoenix Series avslutades nyligen och krönte en ny bantamviktsmästare i Julija Stoliarenko som besegrade den tidigare obesegrade Lisa Verzosa via delat domslut efter fem ronder. Titelvinsten kom dock inte enkelt för Stoliarenko, som bland annat varit med i The Ultimate Fighter 28: Heavy Hitters där hon besegrades av Sveriges Pannie Kianzad i säsongens semifinal.

Titelmatchen mellan Stoliarenko och Verzosa var jämn, men fick sig en blodig twist i tredje ronden då Stoliarenko öppnade ett stort sår i Verzosas ansikte med en välplacerad armbåge.

Läkarna tog en närmare titt på såret mellan ronder men tillät titelmatchen att fortsätta trots att mattan färgades rödare för varje minut som pågick.

Verzosas sår var djupt men hon såg ut att vara på gott humör och fortsatte pressa framåt i matchen.Missa inte: Muay thai-fighter blir våldsamt knockad – domarens reaktion är spektakulär!lisa-verzosa-invicta-fc-phoenix-series-3-video (Picture via MMA junkie)

Trots blod överallt så fortsatte båda fighters att kämpa tappert i ytterligare två ronder innan domarna till slut avslöjade Stoliarenko som vinnare via delat domslut – och ny bantamviktsmästare i Invicta FC!

Kategorier
Invicta FCSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...