Iranska Hulken hävdar underliga problem – inför boxningsmatchen på 180 kg!

✔ "I detta krig är jag ensam" ✔ Hulken förklarar – därför har han svårt att sova!

Nu börjar den inbokade boxningsmatchen mellan “Iranska Hulken” Sajad Gharibi och bodybuildern Martyn Ford snart närma sig. Mötet mellan de två titanerna är tänkt att äga rum i O2-arenan i London den 2 april. Gharibi och Ford kommer att väga in på omkring 180 kg inför matchen.

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.45
Ketlen Vieira - 2.90
Bethard

De senaste veckorna har bägge deltagare delat med sig av träningsvideor där de visar fans hur de förbereder sig, både fysiskt och mentalt, för mötet i april. Hulken har bland annat tagit sig an fyra motståndare samtidigt i sparring, medan Ford istället fokuserat på slagtoleransen och tekniken.


HETAST JUST NU


Iranska Hulken har svårt att sova – styrkan resulterar i ohygglig smärta!

I ett nytt inlägg på Instagram förklarar Hulken att den kraft han besitter är för mycket för kroppen att hantera, så pass att han har svårt att sova.

– Jag har inget att förlora, skrev Iranska Hulken på Instagram. När någon inte har något att förlora, är det väldigt farligt. Kan inte vänta på att FAJTA.

– Kraften i (mina slag) är så hög att jag sover med otrolig smärta, fortsätter Hulken på persiska. All träning denna månad har inkluderat slagtolerans för (att kunna hantera kraften).

– I detta krig är jag ensam. Det är inga problem. Det spelar ingen roll ifall tjänstemännen inte sponsrat denna historiska tävling. Det viktiga är att mitt kära folk är vid min sida och att jag gör mitt bästa för kärleken till denna nation.

Trots smärtan vill Iranska Hulken representera sitt land i den laddade matchen mot Ford. Såväl Ford som Gharibi har ingen tidigare erfarenhet i boxningsringen, men skådespelaren Ford har tränat MMA i flera år.

Ford har tidigare hävdat att rivaliteten blivit personlig, men är inte helt tydlig med vad det är som lett till agget som han hyser gentemot motståndaren.

– Det här är för mig väldigt personligt, skrev Ford på Instagram. Saker har sagts som inte kan tas tillbaka, av flera i hans cirkel.

Vem ryggar du inför den laddade hatmatchen i april?

 


Missa inte: UFC 270: Ngannou vs. Gane – Matchkort, Svenska Tider, Stream & Info


Speltips inför UFC 270: Francis Ngannou vs. Ciryl Gane

I helgen kommer två titlar att stå på spel då UFC 270 bjuder på ett stjärnspäckat matchkort!

I huvudmatchen ser vi de gamla lagkamraterna Francis Ngannou och Ciryl Gane ryka ihop. Den efterlängtade tungviktsmatchen kommer att slå samman titlarna då Ngannou är divisionsmästare medan Gane håller i interimtiteln.

I den delade huvudmatchen ser vi på nytt flugviktarna Brandon Moreno och Deiveson Figueiredo mötas i buren. Det blir tredje gången gillt men denna gång kommer Moreno att försvara sin titel och kanske sätta punkt för rivaliteten.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på årets första PPV-gala med UFC. Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatcherna och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

UFC 270ODDSSPELBOLAG
Francis Ngannou2.25
Ciryl Gane1.77
Brandon Moreno1.68
Deiveson Figueiredo2.45

Oddsen ovan kan komma att ändras. 

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.06
David Lemieux - 9.50
Bet365

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...