Foto via Twitter/@ufc

UFC 234: Israel Adesanya vinner spännande match mot Anderson Silva

🎦 VIDEO+TEXT ✅ "Stylebender" fortfarande obesegrad ✅ Silva bjöd på tufft motstånd ✅ Se höjdpunkterna från episka kriget här!

Alldeles nyss avgjordes huvudmatchen på UFC 234: Adesanya vs. Silva i Melbourne, Australien. Där fick vi se den obesegrade stjärnan Israel Adesanya ta sig an den återvändande legendaren Anderson Silva i ett spännande toppmöte i mellanvikt.

Den forne mästaren Silva, som av många anses vara tidernas bästa MMA-fighter, kom in som rekordstor underdog och många trodde att den 14 år yngre Adesanya skulle bli alldeles för tuff i det här skedet av 43-åringens karriär. Men “The Spider” visade att han fortfarande är en kraft att räkna med och bjöd på en stark insats mot “Stylebender”.

Det vi fick se var en spännande trerondare mellan två fighters med väldigt liknande stilar. Matchen utspelade sig uteslutande på fötter där bägge fighters showade runt, bjöd på flashiga tekniker och turades om att pricka varandra med hårda slag och sparkar.

Adesanya var den som låg steget före, men det var på intet sätt någon promenadseger utan den 29-årige talangen fick hålla sig fokuserad och ge sitt allt från början till slut för att så småningom ta hem segern via enhälligt domslut efter ett 15 minuter långt episkt krig.

Israel Adesanya vs. Anderson Silva – Höjdpunkter

Israel Adesanya vs. Anderson Silva – Resultat & Statistik

Officiellt resultat: #6 Israel Adesanya besegrade #15 Anderson Silva via enhälligt domslut (29-28, 30-27, 30-27)

Kategorier
Senaste NyttUFC 234

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...