Israel Adesanya exploderar: “Du ser ut som orchen från Sagan om ringen”

✔ VIDEO: Se presskonferensen inför UFC 263! ✔ "I den andra ronden kommer du att träffa marken"

Det hettade till rejält mellan Israel Adesanya och Marvin Vettori under presskonferensen inför UFC 263 på söndag den 13 juni.

Adesanya är tillbaka för att försvara sitt bälte i mellanvikt efter det misslyckade försöket att ta hem bältet i lätt tungvikt mot Jan Blachowicz i mars på UFC 259. Förlusten mot Blachowicz är Adesanyas första förlust i MMA, och något Vettori påminde honom om ett flertalet gånger under presskonferensen. Adesanya var dock på humör för att ge snabba svar på tal.

– Jag är en man. Jag reser på mig även när jag förlorar. Även om jag förlorar, tar jag det, accepterar det, och går vidare. Till skillnad från honom (Vettori). Han håller i förlusten mot mig som om det vore hans största vinst i hans karriär, sade Adesanya.

– Han intalar sig själv en berättelse för att övertyga sig själv om sitt skitsnack. Hela hans karriär är skitsnack och jag borde ha vunnit den första matchen, svarade Vettori.

Adesanya och Vettori fortsatte att växla förolämpningar mellan varandra, och Adesanya förklarade att den här gången kommer inga domare att behövas, han förutser en knockout.

– I den andra ronden kommer du att träffa marken, sade Adesanya.


SE HELA PRESSKONFERENSEN


HETAST JUST NU


Israel Adesanya attackerar Vettoris utseende

Spänningen mellan Adesanya och Vettori fortsatte under hela presskonferensen att eskalera. Konstant avbröt de varandra med ännu starkare val av ord och påhopp om varandras utseende.

 – Ser han inte ut som karaktären från “The Goonies”, frågade Adesanya vid ett tillfälle under presskonferensen.

– Och du tycker att du ser bra ut, svarade en arg Vettori. Du ser ut som en jävla luffare!

– Titta på dig själv, du ser ut som orchen från Sagan om ringen. Jag kommer att krossa dig och göra dig fulare än vad du redan är, svarade Adesanya snabbt.

Adsesanya lade till att han inte tycker att Vettori förtjänar titelmatchen de har gett honom, men lovade att bevisa en poäng i returmötet ändå. Vetttori har och andra sidan klättrat i rankingen den senaste tiden med fem raka vinster mot bland annat Jack Hermansson och Kevin Holland.

 

Vem kommer ut efter presskonferensen som vinnare?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Israel AdesanyaMarvin VettoriSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...