Israel Adesanya ger Hollywoodstjärnan ett kaxigt svar på tal – Efter dissen!

✔ UFC-mästaren får en ursäkt från Marvel-stjärnan efter utspelet!

UFC-mästaren Israel Adesanya fick massor av kritik efter att han försvarat bältet mot Jared Cannonier under helgens UFC 276. Bland Adesanyas (23-1 MMA, 12-1 UFC) många kritiker fanns Hollywoodskådisen Chris Pratt som tyckte att UFC-mästaren lovade för mycket och levererade för lite.

– Lyssna, jag säger det här så ödmjukt som jag bara kan med tanke på att jag aldrig klivit in i oktagonen tidigare, sade Pratt till ESPN. Jag förstår inte den här sporten, utan jag är bara en skådespelare. Men jag är inte ett fan av att han snackade så mycket och sedan bara landade några lätta smällar. Jag tänkte typ, “Kom igen nu! Gör något!”. Du måste hålla ditt löfte om du lovar att vara en badass. Jag vet inte. Om jag hade satsat pengar hade jag nog gjort det på att Adesanya vinner på det sätt som han gjorde, men jag hoppades på att Cannonier skulle klara det.

Det skulle inte ta lång tid innan Adesanya hade fått nys om Pratts kritik. På sin Twitter lade Adesanya upp ett klipp från filmen Wanted där Marvel-stjärnan Pratt får ett tangentbord slaget i ansiktet. UFC-mästaren kallade Pratt för “bara något fan”.

Pratt lämnade en kommentar på Adesanyas inlägg där han bad om ursäkt till UFC-mästaren.

 – Du har rätt, skrev Chris Pratt. Jag är ledsen broder. Det stör mig när folk kritiserar mitt arbete, när de aldrig själva riskerat något. Det gör mig till en hycklare när jag gör det mot dig. Det var mitt misstag. Fortsätt framåt mästarn’.


HETAST JUST NU


UFC-mästaren Israel Adesanya slår tillbaka

Israel Adesanya verkar ha tagit till sig kritiken allt mer efter detta titelförsvar. “The Last Stylebender” Adesanya erkände inför titelmatchen att det störde honom att folk ifrågasatte hans förmågor och anklagade honom för doping. Han gick till och med så långt som att erbjuda miljonbelopp till den som kunde hosta upp bevis. Inför titelmatchen så kastade även Adesanya en känga till MMA-journalister.

 – Ni har ett jobb att göra och jag kritiserar inte er specifikt, sade Adesanya. Ja, eller kanske lite, men kom ihåg att jag kan göra ert jobb. Ni kan aldrig göra mitt jobb. Kom bara ihåg det. Jag skulle kunna göra ert jobb, lita på mig. Jag uppskattar er för det ni gör, men inte bara för mig utan även för andra fighters, var uppmärksamma med era ord. Var uppmärksamma på hur ni använder er av clickbait. Det är jävligt svagt!

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Israel AdesanyaSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...