Israel Adesanya med personligt påhopp – tar upp Jon Jones döda mor

✔ Bråket trappas upp - mer och mer! ✔ Kommer stjärnorna att någonsin dela bur?

Fejden mellan mellanviktsmästaren Israel Adesanya och den före detta lätt tungviktsmästaren Jon Jones fortsätter.

Efter sitt titelförsvar mot Paulo Costa så har “The Last Stylebender” Adesanya än en gång hamnat i ett ordkrig med “Bones” Jones. Bakgrunden till deras prat är en framtida match men i takt med att inläggen fortsätter hagla så blir de allt mer personliga.

Adesanya sade nyligen att han fortfarande ämnar att ta sig an Jones i framtiden, men att han behöver prata med sin tränare innan han tar några beslut. Det fick Jones att dra igång ytterligare ett ordkrig som bland annat involverade familj och vänner.

 – Du har varit i ringen över hundra gånger och du är fortfarande inte redo att möta mig?! Du har ungdomen på din sida och fyra gånger så mycket erfarenhet som jag. Sanningen är att du redan är min bitch. Du älskar att vara obesegrad och har sett vad som hänt med alla andra. Din status höjs när du nämner mitt namn, du vet det.

– Du vill inte ha en riktig match med mig för du vet att jag inte kommer stå där och kickboxas med dig. Jag förbereder mig för tungvikt och just nu skulle jag bokstavligen kunna slita armen av dig.


Relaterat


Adesanya till Jones: Din mamma hade varit besviken

Jones kom sedan att ta upp Adesanyas pappa Eugene, som bland annat övertalat mellanviktsmästaren att göra sig av med sitt rosa hår.

 – Jag är nyfiken över vad Adesanyas pappa säger om att slåss mot mig, skrev Jones på sin Twitter. Undra om hans pappa tror att han är redo. Eugene tror verkligen inte det.

Adesanya svarade i sin tur med en personlig attack om Jones mamma Camille Jones som avled 2017.

 – Min pappa har redan sagt hur jag ska besegra dig. Tro mig, han vet. Din mamma hade varit besviken över den person som du har blivit.

Kategorier
Israel AdesanyaJon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara