Israel Adesanya planerar att jaga Jon Jones – ända upp till tungvikt!

✔ Rivaliteten mellan stjärnor fortsätter! ✔ Adesanya: "Gå och lägg på dig lite jävla muskler på dina pinnar till ben"

Mellanviktsmästaren Israel Adesanya och den före detta lätt tungviktsmästaren Jon Jones har en pågående rivalitet. Under en lång tid har de båda stjärnorna kivats på sociala medier och pratat om en framtida match.

Men nu när “Bones” Jones givit upp sin titel och siktat in sig på tungvikt så säger Adesanya att han tänker fortsätta jaga Jones. Även om det skulle betyda att “The Last Stylebender” behöver ta sig upp till tungvikt.

 – Hundra procent, sade Adesanya om en tungviktsmatch mot Jones. Det förändrar inte mina planer. Min plan fortsätter som förväntat.


Relaterat


Adesanya är inbokad för att försvara sin titel mot Paulo Costa under UFC 253 den 26 september. Det är hans andra titelförsvar efter att ha besegrat Yoel Romero i en händelselös match i mars. Han är fortfarande obesegrad i sin MMA-karriär och har just nu nitton raka vinster.

“The Last Stylebender” säger att han är öppen för idén att byta viktklass efter att han först försvarat sitt bälte ett par gånger.

 – Se bara hur lång tid det tog för [Jones] att gå upp till tungvikt. Äntligen! Han förväntade mig att göra detsamma men jag hade inte försvarat mitt bälte då. Nu har jag försvarat det två gånger och jag ska göra det ett par gånger till innan jag gör det jag har planerat.

– Gå och lägg på dig lite jävla muskler på dina pinnar till ben. Stick och slåss mot Francis Ngannou först och se hur han förstör dig.

Kategorier
Israel AdesanyaJon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara