“Jacare” Souza efter storvinsten: Jag förtjänar titelchans, 100%

✅ Är brassen näst på tur för att utmana om mellanviktstiteln ✅ Knockade den forne mästaren Chris Weidman i galans "Fight of the Night"

UFC 230 levde upp till de flesta förväntningar, och en av anledningarna var den minnesvärda mellanviktsdrabbningen mellan Chris Weidman och Ronaldo “Jacare” Souza. Den forne mellanviktsmästaren Weidman var favorit inför mötet, och vid flera tillfällen fick han in välplacerade slag som skakade motståndaren. I den tredje ronden fick dock “Jacare” in en höger som knockade amerikanen spektakulärt.

Under presskonferensen efter matchen berättade Souza att han anser att denna segern nu säkrar honom som nästa titelutmanare i den talangrika mellanviktsdivisionen.

“One hundred percent title shot,” sade Souza till pressen på plats. “I deserve that chance.”

Har redan förlorat mot mästaren och utmanaren

Det som dämpar “Jacares” framfart är dock faktumet att han redan har förlorat mot både den regerande mellanviktsmästaren Robert Whittaker samt den nuvarande titelutmanaren Kelvin Gastelum. Souza och Whittaker kolliderade under UFC on FOX 24 i en match där den sistnämnde glänste och vann på teknisk knockout i den andra ronden. “Jacare” och Gastelum möttes i maj tidigare i år på UFC 224 i en jämn match som gick tiden ut. Efter full tid tilldelades Gastelum segern via ett något kontroversiellt delat domslut.

Den forne Strikeforcemästaren Souza är dock säker på att han kan besegra bägge i en returmatch.

“I want to get the winner and crush him,” berättade Souza, och lade sedan till: “I never lose a rematch.”

“Jacare” har besegrat både Chris Camozzi och Derek Brunson två gånger, och lyckades även få revansch för en förlust år 2008 genom att besegra Gegard Mousasi i deras andra möte sex år senare.

Trots den jämna matchen mot Gastelum och strålande segern över Weidman så har Souza ett matchfacit på 2-2 i sina fyra senaste. UFC har fortfarande inte officiellt annonserat nästa titelutmanare efter Whittaker vs Gastelum, men även obesegrade Israel Adesanya, som knockade ovannämnda Brunson på UFC 230, har uttalat ansett att han förtjänar nästa titelchans.

Vem tycker DU förtjänar nästa titelchans?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...