Jacare Souza gillar inte upptågen: “Då bryter jag armen på honom”

✔ Jacare är inte stort fan av Kevin Holland - i helgen gör de upp!

I helgen kommer Ronaldo “Jacare” Souza att ta sig an Kevin Holland under UFC 256. Den ärrade MMA-veteranen från Brasilien är i karriärens värsta svacka då han just nu har två raka förluster.

Det är dock inget som berör Souza och han tar istället sikte på sin kommande motståndare “Trailblazer” Holland. 2020 har sannerligen varit Hollands år då han tagit hem fyra raka segrar och klättrat in på mellanviktsklassens femtondeplats.

Att Jacare och Holland skulle mötas var dock inte klart på långa vägar. Först var Jacare tänkt att möta Marvin Vettori och Holland hoppade i sin tur in som ersättare för en skadad Darren Till för att ta sig an Jack Hermansson.

Men efter ett positivt Covid 19-test så blev dock Holland tvungen att hoppa av matchen och ersattes istället av Vettori.

 – När jag fick reda på att jag hade Covid så tänkte: “attans, det suger!” Men jag pratade med min manager och de nämnde Jacare. Så jag skrev till Mick Maynard (UFCs matchmäklare) på Instagram och frågade: “hey, vad händer med alligatorn?”

Efter att han fått klartecken från UFCs matchmäklare och läkare så bestämdes matchen på kort varsel.

 – Jag sa till dem att jag kommer att må fantastiskt och det är god tid att bli en alligator-jägare. Så nu är vi här och är redo att fånga en alligator. En legendarisk alligator. Det kommer bli fantastiskt!


Relaterat: UFC 256 med Deiveson Figueiredo och Tony Ferguson – Matchkort, Tider och Info


Missa inte

INSTA


Jacare Souza: “Då bryter jag hans arm”

Medan Holland gjort sig ett namn som en skrytsam fighter som gärna snackar skit under matchen så kan det motsatta sägas om Jacare. Brasilianaren påbörjade sin MMA-karriär tolv år tidigare än Holland och har de senaste åren kommit att tillhöra mellanviktsklassens toppskikt.

Men trots att han är en tystlåten veteran så gjorde Souza det klart att han inte tänker acceptera Hollands upptåg. Under presskonferensen inför UFC 254 så berättade brasilianaren vad som händer om Holland går över gränsen i helgen.

 – Snackar han skit under matchen så kommer jag bryta armen på honom!

Kategorier
Ronaldo "Jacare" SouzaSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara