Foto: Bill Streicher-USA TODAY Sports

Svenske UFC-stjärnan belönas – för “årets bästa submission”

✅ Glädjebeskedet för svensken ✅ Se avslutet här!

Den svenske UFC-fightern Jack “The Joker” Hermansson har belönats med “årets bästa submission”. Detta efter sitt avslut via giljotin mot David Branch, som kom efter bara 49 sekunder i mötet på UFC on ESPN 2 den 30 mars i år.

Läs mer: Jack Hermansson vinner stormatchen på nolltid – se avslutet här!

Se avslutet nedan!

Nära avsluta legendaren – på samma sätt

Det är den respekterade amerikanska tidningen Forbes som delar ut priset till UFC-svensken. Man motiverar vinsten bland annat med att Branch innehar svart bälte i BJJ, och att avslutet kom inom en minut från matchens start.

Den svenske stjärnan reagerade också själv på vinsten via sitt Instagram-konto:

Vinsten mot Branch var då “The Jokers” tredje raka UFC-seger. I det efterföljande mötet var han nära på att avsluta BJJ-legendaren Ronaldo “Jacare” Souza på samma sätt, men brassen överlevde och matchen slutade i stället i en imponerande domslutsseger för Hermansson.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara