Jack Hermansson
Jack "The Joker" Hermansson. Foto: Khim Hjern/MMAnytt

Jack Hermansson ute efter tredje raka UFC-segern – då vill han fightas

✅ Svenske UFC-stjärnan till MMAnytt: "Tvivlar på att jag får mina önskningar uppfyllda"

Nyligen fick vi reda på att Jack “The Joker” Hermansson är sugen på en ny UFC-match. Det klargjorde den svenske UFC-mellanviktaren via sina sociala medier under gårdagen.

“The Joker” stod för en riktigt fin prestation i sin senaste match, då han avslutade Gerald Meerschaert i den första ronden utan större problem.

Relaterat: MMAnytt-podden med Thomas Haaranen och Jack Hermansson

“Får väl åka till Brasilien igen …”

Med två raka vinster är svensken nu ute efter en rankad motståndare, och han skulle helst av allt fightas på den kommande UFC-galan i London som hålls den 16 mars.

– Jag önskar gå match i London, mot rankat motstånd om jag får välja. Men jag tvivlar på att jag får någon av önskningarna uppfyllda. Det slutar väl med att jag får åka till Brasilien igen, men jag pushar för London, säger Hermansson till MMAnytt.

Ville möta Theodorou eller Tavares

Senast MMAnytt pratade med Hermansson var siktet inställt på de rankade Elias Theodorou och Brad Tavares. I dagsläget är Theodorou rankad som #14 på den officiella mellanviktsrankingen, medan Tavares återfinns på en tiondeplats.

– Jag vill ju ha en motståndare som är rankad. De killarna har ganska bra records, och samtidigt känns det som om där innanför min räckvidd. Jag skulle kunna utmana Robert Whittaker (mellanviktsmästaren) men det är ingen som kommer ge mig den matchen. Det känns som att Theodorou eller Tavares kan vara realistiska matchningar, sade Hermansson då.

 

Vem skulle ni vilja se “The Joker” möta i London?

 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara