Vem bör Jack Hermansson möta härnäst? “The Joker” föreslår 3 toppnamn

✅ Svenske UFC-stjärnans önskelista ✅ Ger tre förslag för sin nästa match

Jack Hermansson är hetare än någonsin efter skrällvinsten mot Ronaldo “Jacare” Souza. Och den Norge-baserade svensken tar minst sagt tillvara på den nya uppmärksamheten som den senaste tidens succéer genererat.


RELATERAT: “Jacare” erkänner – svimmade av Jack Hermanssons giljotin


För en månad sedan var “The Joker” inte särskilt känd för andra än de mer inbitna MMA-fansen utanför Norden. Nu har han på kort tid imponerat med stora vinster i två toppmatcher mot högt rankat motstånd, vilket fått Joe Rogan och flera andra stora profiler inom MMA-världen att tokhylla honom som en ny stjärna i mellanvikten.

Även om han förblir ödmjuk, så tvekar Hermansson inte på att börja ställa allt större krav. Eller åtminstone låta UFC och fansen veta när, var och hur han helst vill fightas härnäst.

Vill möta Romero, Gastelum eller Weidman

Efter att ha slagit UFC-rekord i helgen slog Hermansson ett slag för att få gå en ny huvudmatch – i Köpenhamn. UFC planeras nämligen göra sin efterlängtade debut i Danmark i oktober, vilket MMAnytt var först med att rapportera om och som nyligen kunde styrkas av ESPN:s Ariel Helwani.

Hermansson passade även på att utmana nummer 1-rankade Yoel Romero, för att på så sätt få möjligheten att förtjäna en titelchans. Men om inte Romero-matchen skulle bli av, så har svensken även andra förslag. Under måndagens avsnitt av Ariel Helwani’s MMA Show avslöjade han nämligen ytterligare två toppnamn som intresserar honom härnäst.

– Jag har tre namn i tankarna: Yoel Romero, Kelvin Gastelum eller Chris Weidman. Det är nog någon av dem som är det logiska för mig, säger Hermansson och betonar att han helst vill möta den med högst ranking – som ju är Romero:

– Han är förmodligen den tuffaste matchen också. Han är riktigt farlig och svår att besegra. Men jag vill vinna över dem som tar mig till titeln.


LÄS MER: Får Jack Hermansson en titelchans efter bragden? UFC-bossen ger besked

LÄS OCKSÅ: Är Jack Hermansson svensk eller norsk? UFC-stjärnan reder ut läget


Kolla in hela intervjun i videon ovan!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jack HermanssonSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara