HAN GÖR DET! Jack Hermansson chockar världen – besegrar Jacare!

✅ JUST NU: "The Joker" skräller rejält! ✅ UFC-svensken vinner sitt livs största match!

Alldeles nyss avgjordes huvudattraktionen på UFC Fight Night: Jacare vs. Hermansson i Fort Lauderdale, Florida. Där fick vi se den Norge-baserade svensken Jack Hermansson gå sitt liv match, när han tog sig an den nummer 4-rankade brasilianaren Ronaldo “Jacare” Souza i sin allra första huvudfight i UFC.

Hermansson fightades för knappt en månad sedan, men fick chansen att hoppa rakt in igen för att ersätta Yoel Romero och möta Souza. En möjlighet som “The Joker” utnyttjade till fullo.

Fick segern efter fem hårda ronder

Hermansson gjorde en otroligt stark insats och skakade “Jacare” tidigt med hårda slag, innan han försökte sig på sin signatur-giljotin som dock ej satt riktigt. Rond ett var en glasklar rond för svensken och framgången fortsatte även i den andra ronden, där Hermansson fick ner Souza på mattan och kontrollerade honom från topp.

“Jacare” kom tillbaka i rond tre och fick in en hel del fina träffar som skakade Hermansson. Men svensken höll sig kylig och höjde nivån i den fjärde och femte, för att i slutändan få jobbet gjort via enhälligt domslut.

Jack Hermansson gjorde det otroliga och chockade världen med en skrällvinst. Nu har han hela fyra raka segrar, och med en vinst över en så pass högt rankad motståndare lär en titelchans inte vara långt borta.

Officiellt resultat: #10 Jack Hermansson besegrade #4 Ronaldo Souza via enhälligt domslut (49-46, 48-47, 48-47).


LÄS MER: Jack Hermansson slår UFC-rekord med storvinsten!


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jack HermanssonRonaldo "Jacare" SouzaSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara