Jack Hermansson skickar skön hälsning till Ben Askren – efter storvinsten!

✔ "Får jag gå med i familjen, snälla?"

Jack “The Joker” Hermansson återvände till vinstkolumnen med pompa och ståt under helgens UFC Vegas 27.

Den Norge-baserade UFC-svensken tog sig an Edmen Shahbazyan på kvällens huvudkort. Båda mellanviktarna äntrade buren med varsin förlust i ryggen och Shahbazyan var den som tidigt kom igång och pressade på.

Hermansson visade dock prov på sitt krigarhjärta och lyckades vända matchen. Speciellt i tredje ronden visade “The Joker” att han är en kraft att räkna med i mellanviktsdivisionen då han dominerade Shahbazyan på mattan och nästan avslutade honom.

I sin segerintervju kom Hermansson att utmana toppskiktet av sin division. Sedan tog han dock tillfället i akt att överraskande nog adressera den före detta UFC-fightern Ben Askren.

 — Du ser att jag har lockar nu? Ben Askren, Chase Hooper, får jag gå med i familjen, snälla?

Det har kommit att bli ett stående skämt att “Funky” Askren är pappa till UFC-fightern Chase Hooper, på grund av deras krulliga hår. Organisationen har till och med producerat en serie på UFC Fight Pass kallad “Funky Family” med Askren och Hooper.

Kort efter Hermanssons shout-out så fick han svar från både Askren och Hooper som välkomnade honom till “familjen”.HETAST JUST NU


Vad väntar Jack Hermansson?

Helgens vinst gör att Hermansson nu vunnit två av sina fyra senaste matcher. “The Golden Boy” Shahbazyan är dock rankad bakom “The Joker,” vilket gör att Hermansson antagligen inte kommer klättra särskilt mycket i UFC:s ranking.

Men som Hermansson också sade i sin segerintervju. Den enda som är framför honom i rankingen och inte har en match inbokad är ex-mästaren Robert Whittaker. Det finns dock många alternativ för Hermansson i divisionens toppskikt, om han är villig att vänta.

 — Om [Whittaker] inte vill sitta och vänta på titeln så är jag redo att utmana honom. Om inte så har vi vinnaren av Till vs Brunson eller vinnaren av Cannonier vs Costa.

 

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Jack HermanssonSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...