Jack "The Joker" Hermansson. Foto: Khim Hjern/MMAnytt

Jack Hermansson släpper uttalande efter den tuffa förlusten

"The Joker" skriver att han är tillbaka på fötterna och blickar framåt, efter nattens nederlag.

Under nattens UFC Fight Night 119: Machida vs. Brunson i Brasilien fick vi se den Norge-baserade svensken Jack Hermansson kliva upp i buren mot den topp 15-rankade hemmafavoriten Thiago Santos.

Hermansson var segertippad inför matchen som kunde ha blivit hans biljett in i mellanviktens toppranking. Men matchbilden blev inte som svensken hade förväntat sig – då han blev överrumplad av “Marretas” striking och avslutad via teknisk knockout redan i den första ronden.

RELATERAT: Jack Hermansson knockad av #15-rankade Thiago Santos

Nu har “The Joker” gått ut med ett uttalande på sina sociala medier, där han menar att han tänkte för mycket i matchen – istället för att bara låta allt flyta på. Hermansson försäkrar dock att han är uppe på benen och fokuserad på sitt mål trots detta tillfälliga hinder och passar även på att gratulera sin motståndare.

Hermansson står nu med ett professionellt matchfacit på 16-4. I UFC har han hittills vunnit tre av sina totalt fem matcher i organisationen.

 

Vem vill ni se “The Joker” möta härnäst?

 

Kategorier
Jack HermanssonSenaste NyttUFC Fight Night 119

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...