Midsommarhälsningen: Jack Hermansson klar för UFC Danmark?

✅ "Någon berättade just att ..."

Är den svensk-norske UFC-stjärnan Jack Hermansson klar för UFC Danmark?

Det verkar så.

Mitt under midsommarfirandet lät “The Joker” avslöja att han precis fått ett samtal, och att det nu står klart att en “nordisk topprankad fighter” kommer gå match på debutgalan i Köpenhamn. Även om han inte säger rakt ut att han syftar på sig själv, så hälsar Hermansson även att “vi ses där.”

Kolla in videoinlägget nedan (via Instagram):

View this post on Instagram

Tickets on sale for UFC Copenhagen 👊https://www.ticketmaster.dk #ufccopenhagen #middleweight #fight #mainevent #tickets #midsummer #sweden #ufc #mma #thejokerdominates

A post shared by jack hermansson (@jackthejokermma) on

Att Hermansson skulle vara klar för galan i Köpenhamn vore knappast förvånande för de som har hållit koll här på MMAnytt. Den topp 5-rankade mellanviktaren har nämligen kampanjat hårt för en huvudfight på eventet, där han hoppas bokas mot den tidigare titelutmanaren Kelvin Gastelum.

UFC Danmark äger rum i Royal Arena den 28 september.


Mer om UFC Danmark på MMAnytt:


 

Kategorier
Jack HermanssonSenaste NyttUFC Danmark

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara