Foto: Stefan Romare för MMAnytt.se/Skärmdump från Viaplay

Jack Hermansson släpper fint uttalande – efter tuffa förlusten

✅ "Vill be om förlåt"

Jack Hermansson åkte på en riktigt tuff förlust under helgens UFC Danmark, då han knockades i den andra ronden av Jared Cannonier i galans huvudmatch.

Läs mer: Jared Cannonier avslutar Jack Hermansson i Köpenhamn

Direkt efter segern gick den svenske UFC-stjärnan ut med ett meddelande till sina fans och motståndare. Där ber han om ursäkt för sin prestation under kvällen samtidigt som han hyllar Cannonier.

View this post on Instagram

🙏

A post shared by jack hermansson (@jackthejokermma) on

– Hej allihopa, jag kom nyss tillbaka från arenan. Som ni vet gick det inte min väg ikväll, och jag vill be om förlåt för att jag inte kunde prestera för er. Tack till alla som har supportat mig. Stort grattis till min motståndare Jared Cannonier, han gjorde ett grymt jobb ikväll, säger Jack Hermansson i videon.

“Kärleken är på riktigt”

Hermansson släppte också ett till uttalande under tisdagen, där han tackar sina fans för all support han har mottagit under dagarna efter förlusten.

– Kärleken är på riktigt. Vissa säger att fansen snabbt vänder sig emot dig om du förlorar. Det gäller tydligen inte mina fans! Supporten jag har fått ta emot under de senaste dagarna är helt otrolig. Jag har världens bästa fans, vänner och familj. Tack så hemskt mycket! skriver Hermansson.

Förlusten mot Cannonier var Hermanssons första på fem matcher. Dessförinnan hade “The Joker” fyra raka segrar, varav tre via avslut, i UFC:s mellanviktsdivision.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...