Jack Hermansson utmanar Yoel Romero – vill mötas på UFC Danmark!

✅ "The Joker" vill gå huvudmatch i Köpenhamn

Jack Hermansson vann sitt livs match i natt, när han besegrade den topprankade veteranen Ronaldo “Jacare” Souza via enhälligt domslut i huvudmatchen på UFC on ESPN+ 8 i Florida. Nu hoppas den Norge-baserade svensken gå en ny huvudfight – på UFC Danmark.

Med fyra raka segrar är förhoppningen att få till en match som kan generera en titelchans vid vinst.


LÄS MER: Får Jack Hermansson en titelchans efter bragden? UFC-bossen ger besked


UFC ryktas komma till Danmark

I början av mars kunde MMAnytt exklusivt avslöja att UFC planeras gör sin efterlängtade debut i Danmark i oktober, efter flera år av rykten. Ingenting har bekräftats ännu, men det hindrade inte Hermansson från att slänga in sitt namn i hatten under sin segerintervju.

När han sedan intervjuades av UFC:s Megan Olivi backstage, så valde Hermansson dessutom att rikta spännande en utmaning – till den nummer 1-rankade mellanviktaren Yoel Romero. Samma fighter som han för övrigt ersatte för att få chansen mot “Jacare” från början.

– Jag nämnde Köpenhamn-galan. Jag tror att den blir av i oktober och jag skulle älska att få vara huvudattraktionen där. Det är nära hemmaplan, sa Jack Hermansson och fortsatte:

– Jag tror inte att det blir någon match mellan Paulo Costa och Yoel Romero den närmsta tiden, så Romero kanske är sugen.

Kolla in hela intervjun i videon ovan!

Vad säger ni läsare – vill ni se Jack Hermansson vs. Yoel Romero på UFC Danmark i oktober?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jack HermanssonSenaste NyttYoel Romero

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara