Jake Paul accepterar returmatch mot Tyron Woodley – På ett villkor!

✔ VIDEO: Här tar de i hand - Logan Pauls reaktion är klockren!

 Jake Paul må ha besegrat Tyron Woodley men rivaliteten kan få sig ytterligare ett kapitel.

Paul vs Woodley gick av stapeln i Cleveland och bjöd på ett matchkort med både nybörjare och ärrade veteraner. I huvudmatchen såg vi den före detta UFC-mästaren “The Chosen One” Woodley göra sin boxningsdebut mot YouTube-stjärnan Paul.

Det gick dock inte hela vägen för den forne UFC-mästaren. Han höll sig passiv genom större delen av matchen och även när han skadade Paul i fjärde ronden så lyckades han inte följa upp och avluta matchen.

Efter åtta ronder gav domarna vinsten till Paul via delat domslut, något som förargade båda fighters.

 — Jag vet inte vad jag ska säga, men han är en tuff motståndare, sade Paul. Han har boxats, kämpat och slagits i flera år. Jag har gjort det här i tre år. Det här var för Cleveland. Mina ben kändes konstiga från det att vi gick ut. Jag vet inte vad som var fel med mig. Det delade domslutet var skitsnack, speciellt här i min hemstad. Var är den domaren?


HETAST JUST NU


Jake Paul accepterar returmatch

Woodley var inte heller nöjd med domslutet. Han sade att han skadat Paul rejält och att repen var det enda som höll kvar Paul i ringen.

Woodley sade också att han ville boka in en returmatch direkt då det skulle generera ännu mer PPV-köp än denna gala.

 —  Det var du som vinglade till, sade Woodley till Paul. Om repen inte var så stora hade du fallit igenom dem. Om detta var årets näst största PPV-gala så kommer returmatchen att vara den allra största.

— Jag känner att jag vann matchen. Jag tycker att Jake är en bra motståndare. Det faktum att en domare gav mig två ronder är skrattretande. Fuck Fury-matchen, jag och Jake behöver göra om detta.

Paul var inte särskilt intresserad av att möta Woodley igen.

 — Det är klart att han vill ha en lönecheck till, sade Paul om Woodley. Du hade din chans. Jag har visat sig respekt nu.

Woodley fortsatte att pressa för en returmatch och Paul gav slutligen med sig – på ett villkor.

  — Om du tatuerar dig så kör vi igen, sade Paul. Om du skaffar en tatuering med “Jag älskar Jake Paul” så gör kör vi igen.

Woodley accepterade vadet och gav Paul sin hand. Tatueringen i fråga är densamma som Woodley redan accepterat sedan tidigare. Inför matchen gick han med på att förloraren skulle tatuera in motståndarens namn direkt efter matchen. Kolla in designen här!

Under presskonferensen efter matchen bekräftade Woodley att han tänker skaffa tatueringen, men att han först väntar in kontrakt så att han verkligen får ytterligare en chans.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...