Jake Paul förklarar – därför undviker han mötet mot UFC-mästaren!

✔ Målet är att möta Conor McGregor eller Dillon Danis ✔ "Jag har varit tillsammans med hans flickvän"

YouTube-stjärnan Jake Paul har gjort det klart att det inte kommer bli ett möte mot den dubbla UFC-mästaren Amanda Nunes.

I november vann Paul en boxningsmatch mot den före detta NBA-spelaren Nate Robinson. Matchen tog plats på underkortet av Mike Tyson vs. Roy Jones Jr och avslutades via en spektakulär knockout i andra ronden.

Efter matchen gick Paul ut med flera utmaningar till fighters från flera MMA-organisationer. De namnen som stod ut var UFC-stjärnan Conor McGregor och Bellator-fighter Dillon Danis.

I samband med utmaningen drogs det en enorm uppmärksamhet till Paul inom MMA-världen. Det har inte kommit någon replik ifrån McGregor, däremot har Danis varit öppen för ett möte.

Nyligen blev Danis utsatt för en drive-by av Paul i en mediakupp. Danis deltog i en MMA-show “Food Truck Diaries” med före detta UFC-atleten Brendan Schaub, när Paul plötsligt dök upp och drog till sig uppmärksamhet. Danis försökte närma sig för en konfrontation men Paul körde iväg och kastade vattenballonger.


HETAST JUST NU


Jake Paul vs. Amanda Nunes

Dana White har uttryckt sin frustration över Pauls konstanta uttalanden och upptåg. Vid ett tillfälle hotade han Paul med att sätta ihop en match mellan honom och “The Lioness” Nunes.

I en ny intervju fick Paul frågan om den eventuella matchningen. Han förklarade varför det inte finns något intresse av att möta den dubbla UFC-mästaren.

– Nej, jag skulle aldrig möta henne. Det är slöseri med tid, ingen vet vem hon är. Hypen finns inte där och vi har ingen historia mellan oss.

– Jag vill knocka Danis eftersom vi har snackat skit fram och tillbaka under två års tid. Samt att jag har varit tillsammans med hans flickvän, något som Danis stör sig på. Det finns historia mellan oss.

Paul fortsatte med att säga att det slutgiltiga målet i sin boxningskarriär är att möta McGregor. En fight med Nunes skulle inte ta honom närmare sitt mål.

– Varför slösa tid med att göra något så dumt som att boxa Nunes?

En match mot McGregor är dock i dagsläget inte nära på att bli av. Som tidigare nämnts har det inte visats någon typ av intresse från McGregor att möta Paul.

Skulle det bli aktuellt med en boxningsmatch för McGregor är det troligtvis en match mot boxningslegendaren Manny Pacquaio under 2021 som det länge ryktats om.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Amanda NunesConor McGregorNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...