Jake Paul anklagad för riggad match: “Fick inte bli knockad!”

✔ Dillon Danis: "Det var därför Woodley inte slog honom" ✔ Hur blir det inför matchen mot Tommy Fury?

Bellatorstjärnan Dillon Danis har nyligen anklagat Jake Paul för att ha riggat sin boxningsmatch mot forna welterviktsmästaren Tyron Woodley i augusti. Enligt Danis ska det ha stått i kontraktet att Woodley inte fick knocka Jake. 

Till följd av en vadslagning mellan atleterna innan matchen var Woodley dessutom tvungen att tatuera in frasen “I love Jake Paul” på sin kropp. Woodley valde att göra detta på sitt finger i ett försök att få en returmatch med Jake.

Boxningsmatchen mellan Woodley och Jake var kontroversiell för många fans. I fjärde ronden lyckades Woodley nämligen skada Jake och en knock verkade oundviklig. Trots det valde Woodley att helt enkelt stå kvar på plats och gjorde inget försök till att avsluta matchen.

Till följd av detta spekulerades det av såväl fans som fighters att Woodley avsiktligen undvek att knocka Jake. Nu säger Danis i en ny intervju på “The MMA Hour” att det hela hade med kontraktet för matchen att göra.

Utifrån det jag hört, började Danis, stod det i kontraktet att [Woodley] inte fick knocka Jake Paul. Jag svär på allt att när han hade [Jake] på repen, var det därför Woodley inte slog honom. Jag säger det nu. Det stod i [Woodleys] kontrakt att han inte fick knocka honom.


HETAST JUST NU


Jake Paul har nu sin svåraste utmaning framför sig

Efter en ruskigt nära fjärde rond mot Woodley kom Jake att återhämta sig och lyckades till slut vinna matchen via domslut. Någon returmatch verkar inte vara aktuell, trots Woodleys pinsamma tatuering.

Istället har en match mellan Jake och Tommy Fury nyligen bekräftats! Boxningsmatchen kommer äga rum den 18:e december i Miami, Florida.

Detta blir första gången som Jake möter en “riktig” boxare, istället för en äldre MMA-fighter som aldrig haft en boxningsmatch förut. Hur kommer kontraktet att se ut denna gång?

Stod det verkligen i kontraktet att Woodley inte fick knocka Jake Paul?

 


Missa inte: UFC Vegas 41: Costa vs. Vettori – Matchkort, Svenska Tider, Stream & Info


Speltips inför UFC Vegas 41!

UFC Vegas 41 ligger precis runt hörnet och huvudmatchen är bäddad för en skräll. Det blir förstås Paulo Costa vs Marvin Vettori. 

Costa har bara förlorat en enda gång i hela karriären, mot mellanviktsmästaren Israel Adesanya. Trots det är han underdog i denna match! Varför inte tippa på honom för chansen att tjäna lite pengar i helgen?

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dillon DanisJake PaulSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...