Jake Paul klar för match – anklagas för att försöka undvika dopningskontroll!

✔ "Kontrakten är signerade" ✔ YouTube-boxaren avslöjar vad motståndaren får i lön!

Tommy Fury (8-0) har bekräftat att han kommer att möta Jake Paul (5-0) den 6 augusti.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
1.25 - 3.95
Bethard

“TNT Tommy, yngre halvbror till boxningsstjärnan Tyson Fury, var ursprungligen tänkt att gå match mot Jake i december förra året. Han tvingades dock dra sig ur matchen till följd av en revbensskada och en infektion. “The Problem Child” Jake mötte istället den forne UFC-mästaren Tyron Woodley för en returmatch och tokknockade honom i matchens sjätte rond. Nu har matchen mellan dem bokats om på nytt enligt Tommy, men Jake påstår att britten redan försökt att dra sig ur.

Den tidigare Love Island-stjärnan är likt Jake obesegrad i sin boxningskarriär, med åtta raka vinster kontra Jakes fem. De har båda lyckats dra till sig stor uppmärksamhet trots deras begränsade erfarenhet inom sporten. Nu står det klart att de kommer att få göra upp i storarenan Madison Square Garden i New York, USA den 6 augusti. Mötet kommer att utgöra den delade huvudmatchen till en gala där damboxaren Amanda Serrano kommer att tävla, men Serrano har ingen motståndare klar i skrivande stund.

YouTube-boxaren Jake gick ut på Twitter igår och anklagade motståndaren för att ha försökt dra sig ur matchen för en andra gång. Detta efter flera veckor av långa förhandlingar. Tommy gav sitt svar på Instagram och bekräftade att kontrakten nu signerats av bägge deltagare.

– Tommy Fury, du drog dig ur i fjol, skrev Jake. Sedan kommer vi överens om en match, och nu försöker din pappa få dig att dra dig ur igen?

– Vi har gett dig allt du bett om: två miljoner dollar i lön, VADA-test (för dopningskontroll) och tamponger. Du har 24 timmar på dig att reda ut det här annars får du aldrig en till chans.

På Instagram kunde “TNT” Tommy bekräfta att matchen redan var klar och att kontrakten var signerade. Han påstod dessutom att det var Jake som ansvarade för den långa väntetiden, och hintade om att YouTube-stjärnan försökt undvika att testas för dopning.

– Bara så att ni vet kommer matchen att bli av den 6 augusti, sade Tommy. Kontrakten är signerade. Vi väntade i flera veckor på att Jake Paul skulle godkänna dopningskontrollen, vilket nästan ledde till att matchen inte blev av. Nu har han äntligen accepterat att testas för dopning. Vi har kommit överens om ett kontrakt och jag är nöjd, så matchen kommer att bli av. Ses den 6 augusti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tommy TNT Fury (@tommyfury)

Trots att han nu är klar för en match mot Tommy har Jake dessutom hävdat att han vill ta sig an Mike Tyson. Boxningslegendaren har sagt sig vara öppen för idén, men bara ifall matchen blir av i år. Det är ett villkor som Jake redan accepterat och han har lovat att möta Tyson senare i år. Det är alltså mycket som står på spel för den unga stjärnan i hans nästa match.

 

Vem tror du vinner – Jake Paul eller Tommy Fury?

 


HETAST JUST NU


 

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
1.52 - 2.55
Bethard

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier 3 Juli

Helgen bjuder på storgala!!

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley
Jim Miller vs. Donald Cerrone

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste NyttTommy Fury

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 57Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot


Söndag | 00:00 | UFC
1.37 - 3.21
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5712
Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot1.373.21
Neil Magny vs Shavkat Rakhmonov4.131.25
Josh Parisian vs Alan Baudot1.951.89
Thiago Moisés vs Christos Giagos1.422.95
Nate Maness vs Umar Nurmagomedov7.101.11
Chris Curtis vs Rodolfo Vieira1.632.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: Bellator 282

                                                                 
BellatorODDSSPELBOLAG
Gegard Mousasi match vinnare1.32
Johnny Eblen matchvinnare3.15
Cat Zingano match vinnare1.35
Pam Sorenson match vinnare3.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...