Jake Paul klar för match – anklagas för att försöka undvika dopningskontroll!

✔ "Kontrakten är signerade" ✔ YouTube-boxaren avslöjar vad motståndaren får i lön!

Tommy Fury (8-0) har bekräftat att han kommer att möta Jake Paul (5-0) den 6 augusti.

Redaktionstipset - UFC Vegas 61

Ilir Latifi - Alexey Oleynik
1.57 - 2.50
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

“TNT Tommy, yngre halvbror till boxningsstjärnan Tyson Fury, var ursprungligen tänkt att gå match mot Jake i december förra året. Han tvingades dock dra sig ur matchen till följd av en revbensskada och en infektion. “The Problem Child” Jake mötte istället den forne UFC-mästaren Tyron Woodley för en returmatch och tokknockade honom i matchens sjätte rond. Nu har matchen mellan dem bokats om på nytt enligt Tommy, men Jake påstår att britten redan försökt att dra sig ur.

Den tidigare Love Island-stjärnan är likt Jake obesegrad i sin boxningskarriär, med åtta raka vinster kontra Jakes fem. De har båda lyckats dra till sig stor uppmärksamhet trots deras begränsade erfarenhet inom sporten. Nu står det klart att de kommer att få göra upp i storarenan Madison Square Garden i New York, USA den 6 augusti. Mötet kommer att utgöra den delade huvudmatchen till en gala där damboxaren Amanda Serrano kommer att tävla, men Serrano har ingen motståndare klar i skrivande stund.

YouTube-boxaren Jake gick ut på Twitter igår och anklagade motståndaren för att ha försökt dra sig ur matchen för en andra gång. Detta efter flera veckor av långa förhandlingar. Tommy gav sitt svar på Instagram och bekräftade att kontrakten nu signerats av bägge deltagare.

– Tommy Fury, du drog dig ur i fjol, skrev Jake. Sedan kommer vi överens om en match, och nu försöker din pappa få dig att dra dig ur igen?

– Vi har gett dig allt du bett om: två miljoner dollar i lön, VADA-test (för dopningskontroll) och tamponger. Du har 24 timmar på dig att reda ut det här annars får du aldrig en till chans.

På Instagram kunde “TNT” Tommy bekräfta att matchen redan var klar och att kontrakten var signerade. Han påstod dessutom att det var Jake som ansvarade för den långa väntetiden, och hintade om att YouTube-stjärnan försökt undvika att testas för dopning.

– Bara så att ni vet kommer matchen att bli av den 6 augusti, sade Tommy. Kontrakten är signerade. Vi väntade i flera veckor på att Jake Paul skulle godkänna dopningskontrollen, vilket nästan ledde till att matchen inte blev av. Nu har han äntligen accepterat att testas för dopning. Vi har kommit överens om ett kontrakt och jag är nöjd, så matchen kommer att bli av. Ses den 6 augusti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tommy TNT Fury (@tommyfury)

Trots att han nu är klar för en match mot Tommy har Jake dessutom hävdat att han vill ta sig an Mike Tyson. Boxningslegendaren har sagt sig vara öppen för idén, men bara ifall matchen blir av i år. Det är ett villkor som Jake redan accepterat och han har lovat att möta Tyson senare i år. Det är alltså mycket som står på spel för den unga stjärnan i hans nästa match.

 

Vem tror du vinner – Jake Paul eller Tommy Fury?

 


HETAST JUST NU


 

 

Ilir Latifi vs Alexey Oleynik

 

1.57 – 2.50

 

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste NyttTommy Fury

Svara