Jake Paul är säker på fight: “Mitt team pratar med Conor McGregors”

✔ "Jag kommer att knocka honom" ✔ Han har förlorat sin motivation"

Om drygt en månad kommer Jake Paul att möta före detta UFC-mästaren Tyron Woodley i en professionell boxningsmatch. Paul har ett matchfacit på tre knockouter i sina tre första matcher. I hans senaste match knockade han Woodleys vän och träningskamrat Ben Askren, dock kommer Woodley att erbjuda det hittills tuffaste motståndet för Paul. Om Paul lyckas besegra den forne MMA-mästaren har han ytterligare en fore detta UFC-mästare på sin lista – Conor McGregor.

– Jag tror att det kommer hända, sade Paul till The Herd. Jag är den stora matchen för Conor McGregor just nu. Det finns ingen annan fighter som är större än mig som utmanar och vill slåss mot McGregor. Vårat team har kontakt med hans team, och det pratas om att det ska hända. Folk trodde först att jag skojade när jag sa att jag ville slåss mot honom. Men det är så sant det kan bli. Om vi slåss, kommer jag att knocka honom.

Paul har utmanat McGregor flera gånger det senaste året. Han erbjöd även McGregor 50 miljoner dollar (cirka 430 miljoner kronor) för att boxas mot honom. McGregor har inte svarat Paul eller visat något intresse. Efter två raka förluster i MMA kan dock en retur till boxning vara något som lockar, så fort hans ben läker.


HETAST JUST NU


Jake Paul anser att Woodley är svårare än McGregor

Innan Paul kan börja fokusera på McGregor behöver han klara av Woodley. Enligt Paul kommer matchen mot Woodley kommer att vara svårare än ett eventuellt möte mot McGregor.

– Jag tror att Tyron Woodley är en svårare motståndare än Conor McGregor, sade Paul. Pengarna och kändisskapet har påverkat McGregor, han har förlorat sin fightersida och motivation. Han är även en mindre kille. Han är 5’8 (172 centimeter) och väger 155 pounds (70 kilo). Woodley är en 200-pound (90 kilo) stor och explosive kille. Han är mycket farligare än McGregor.

– Han är en väldigt farlig motståndare men min boxning är bara bättre, fortsatte Paul. Jag har bättre tränare, ett bättre team och jag har talangen. Jag har en gudabenådad gåva i form av kraft och fart, och jag chockerar mina motståndare och lämnar dem på golvet.

Paul och Woodley kommer att möta varandra den 29:e augusti.

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorJake PaulSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...