Jake Paul avslöjar att boxningsmatchen är i fara – IGEN: “Det gör mig förbannad!”

✔ Bytte motståndare efter att Tommy Fury-matchen blev inställd! ✔ Motståndaren skrev på kontraktet - Men vill nu omförhandla!

Jake Paul har stött på ytterligare problem inför sin boxningsmatch den 6 augusti!

YouTube-boxaren skulle ha mött Tommy Fury men matchen kom att ställas in efter att Fury fått inreseförbud till USA. Paul gick snabbt vidare till att istället boka in en match mot Hasim Rahman Jr., son till den forne tvåfaldige tungviktsmästaren Hasim Rahman. Allt såg ut att vara guld och gröna skogar fram till den inplanerade presskonferensen.

I en intervju på The MMA Hour avslöjade nämligen Paul att presskonferensen och matchen är i fara på grund av pågående förhandlingar. Enligt Paul så hade Rahman Jr. redan signerat kontraktet men försöker nu att omförhandla.

Hasim Rahman Jr., försöker faktiskt just nu att omförhandla sitt kontrakt, sade Jake Paul. Han skrev på ett kontrakt förra veckan för 10 gånger mer än han någonsin har fått betalt för någon av sina matcher och nuboom, spola framåt en veckaförsöker han att omförhandla! Han försöker suga mer pengar ut ur matchen. Han försöker göra allt han kan för att få tag i mer pengar, för jag tror att han inser konsekvenserna av vad som kan hända.

Jag tror att han faktiskt är rädd för att slåss mot mig, fortsatte Jake Paul. Många av de här killarna är entusiastiska över pengarna till en början, men sedan när det faktiskt är dags att börja träna och göra alla dessa saker… Då drar de sig ur! Så vem vet om den här matchen ens kommer att hända vid det här laget, för vi kommer inte att betala honom mer pengar. Han är inte värd det. Han har ett namn men han har inget stort namn. Det är trist.

Rahman Jr. har ett matchfacit boxning på 12-1 och har tävlat professionellt sedan 2017. Han anses vara den första “riktiga” boxaren som Paul har mött i sin unga karriär på fem matcher där han främst mött debutanter. I sina tre senaste matcher har dock Paul tagit sig an de forna MMA-mästarna Ben Askren och Tyron Woodley (två gånger). Paul har knockat både Askren och Woodley och har numera ett samlat matchfacit på 5-0 med fyra knockoutvinster.


HETAST JUST NU


Jake Paul är redo att ställa in evenemanget

Jake Paul säger att de inte är villiga att omförhandla kontraktet trots påtryckningar från Team Rahman Jr. Det betyder att matchen och hela evenemanget kan komma att ställas in.

Vi bryr oss fan inte, fortsatte Jake Paul. Jag betalar inte killen mer. Jag är trött på att de här killarna som överskattar sig själva. Vi betalar honom redan 10 gånger mer än han någonsin har tjänat och nu helt plötsligt försöker han att begära 30 gånger mer än vad han någonsin har tjänat. Men det finns redan ett undertecknat kontrakt. Han har redan skrivit på, och nu försöker han säga, “Jag tänker inte slåss”.

Om Hasim drar sig så kommer vi helt enkelt inte att köra evenemanget. Jag är trött på att byta motståndare. Det finns egentligen inga andra namn. Vi måste ställa om, schemalägga och det är alldeles för sista-minuten för att byta till en annan motståndare. Det är bara en jävla mardröm och en huvudvärk. Vid det här laget är det för sent att ge någon [annan] tillräckligt med tid att träna. Jag vill ha någon som kommer att ge mig en utmaning. Så om vi ringer upp någon tre veckor innan match och säger: “Hey, vi har en match om tre veckor” så kommer det att finnas massa ursäkter: “De hade bara ett par veckor på sig att träna. Det var inte en rättvis kamp, ??bla, bla bla.

Så detta är en sista utväg. Förhoppningsvis går allt igenom. Vi betalar honom inte mer, så vi får se vilket beslut han fattar. Men det är bara riktigt trist. Det gör mig förbannad. Det irriterar mig verkligen, för det är så galet hur Disney-killen är redo att slåss men ingen annan är det!

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
BoxningJake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...