Jake Paul bekräftar stjärntränarens farhågor – Har inte testats för doping!

✔ "Jag tror definitivt att Jake Paul kommer att vara dopad" ✔ Paul påstår att han inte ens visste vad det var för något - Förväntar sig drogtest snart

Jake Paul har anklagats av stjärntränaren Firas Zahabi för att YouTube-stjärnan kommer att vara dopad under helgens match mot Tyron Woodley.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
1.52 - 2.55
Bet365

På sin YouTube-kanal så pratade Zahabi om den uppkommande matchen och vem han tror kommer att vinna. Zahabi, som varit tränare för bland annat UFC-legendaren Georges St-Pierre, tror att Paul kommer att ha flera fördelar gentemot Woodley.

 — Det här är en mycket tuff match för Tyron, sade Zahabi. Hur skulle Tyron Woodley kunna förlora denna match? För det första, killen han slåss mot är större, och han har kraft i slagen. Endera snubbe kan bli utslagen med en höger, men Jake Paul är större, mer explosiv och mycket mer atletisk.

Zahabi sade dock att den största fördelen kommer från Pauls användande av prestationshöjande medel.

— Jag ville inte nämna det, men den största faktorn är att Jake Pauls hörna kommer att gå på alla möjliga sorters preparat, sade Zahabi. Jag tror inte att de testar dem. Kanske samma vecka som matchen är, men det finns inget USADA (United States Anti-Doping Agency, red. anm) Jag ville inte säga det, men jag tror att det är en viktig faktor. När jag säger att han är större, starkare och mer atletisk så är det för att han använder prestationshöjande preparat.

— Jag hatar att säga det, men jag tror definitivt att Jake Paul kommer att vara dopad. Det finns i boxningsvärlden, precis som det finns inom MMA. Jag tror inte att Tyron kommer att vara dopad. Jag tror att Tyron kommer att vara helt naturlig. Gör det någon skillnad? Det gör det absolut!


HETAST JUST NU


Jake Paul besvarar anklagelserna

I en intervju inför boxningsmatchen fick Jake Paul möjligheten att besvara kritiken. Hna förklarade först att han inte ens visste vad PED (performance enhancing drugs, prestationshöjande medel) stod för.

 — Min manager skickade mig [anklagelserna] samma morgon som de kom och skrev typ, “Hej, förresten, Georges St-Pierres tränare säger att du tar PEDs, sade Paul till MMA Junkie. Så jag swajpa på min telefon—och det här är en sann historia, på min mammas liv, hon ser mig i ögonen just nu. Jag swajpar på telefonen, klickar på Safari och skriver, ”Vad är PED?” Då ser jag att det står “prestationshöjande medel.”

— Jag skrev tillbaka till min manager: ”Bra att jag var tvungen att googla vad PED är för något.” Men jag tar det som en komplimang. Människor gör allt de kan för att misstro mig. De skapar redan ursäkter för honom när han förlorar.

Den före detta Disney-skådespelaren och YouTube-stjärnan bekräftade sedan stjärntränarens farhågor då han erkände att han inte blivit drogtestad – ännu.

 — Inte än, svarade Paul. Jag tror att det sker samma dag eller dagen före matchen. Men testa mig när som helst.

Att Paul ännu inte blivit drogtestad skiljer sig starkt från exempelvis UFC där man sedan mitten av 2015 implementerat ett starkt antidoping-program tillsammans med USADA.

Enligt USADA:s stadgar kan aktiva UFC-fighters bli testade när som helst. Den svenska UFC-stjärnan Khamzat Chimaev har exempelvis blivit testad sex gånger under 2021 medan Alexander Gustafsson blivit testad fyra gånger, trots att de ännu inte gått match under året.

Att endast bli testad i samband med matchen öppnar upp möjligheten för atleter att dopa sig då vissa prestationshöjande preparat inte stannar i kroppen särskilt länge.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
1.25 - 3.95
Bet365

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier 3 Juli

Helgen bjuder på storgala!!

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley
Jim Miller vs. Donald Cerrone

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC 276Israel Adesanya vs Jared Cannonier


Söndag | 00:00 | UFC
1.22 - 4.50
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...