Jake Paul eskalerar bråket med McGregor – med attack mot Dillon Danis!

✔ Senaste upptåget - ger sig på "Conor McGregors bitch"

YouTube-stjärnan Jake Paul fortsätter att försöka få till en boxningsmatch mot Conor McGregor och tar nu till nya sätt för att få irländarens uppmärksamhet.

Efter en viral video, där han bland annat hånar McGregors fru och snackar skit om UFC-chefen Dana White, så kommer nu nästa upptåg från Paul.

Igår gav de sig nämligen på McGregors lagkamrat och vän: Bellator-fighter Dillon Danis. Sittandes på flaket på en bil så åkte de förbi när Danis och hans team stod och filmade på gatan. När de kom nära så började de skrika och kasta vattenballonger och toalettpapper på Danis.

 – Kolla, där står Conor McGregors bitch, sade Paul innan de började kasta mot Danis.

Danis har själv ett förflutet med bröderna Paul och har under en längre period ägnat sig åt ordkrig på sociala medier. Du kan kolla in hela videon här nedan.


RELATERAT


Conor McGregor vs Jake Paul?

Pojkstrecket mot Danis och videon mot McGregor är det senaste i raden av upptåg från bröderna Jake och Logan Paul. De amerikanska bröderna har gjort sig kända genom främst YouTube och har samlat ihop en stor följarskara.

Den senaste tiden har bröderna dock satt sikte på kampsportsvärlden. Båda bröderna har gått uppmärksammade boxningsmatcher och nyligen stod det klart att Logan kommer att möta ex-mästaren Floyd Mayweather Jr. i en uppvisningsmatch.

Jake tävlade i sin tur nyligen under Mike Tyson-galan och besegrade då den före detta NBA-stjärnan Nate Robinson via brutal KO. Sedan dess har han försökt att få till en boxningsmatch mot McGregor och erbjudit honom $50 miljoner, ca 419 miljoner kronor.

McGregor har själv endast gått en match, en TKO-förlust mot Mayweather i augusti 2017. Han är nu inbokad för att gå en returmatch mot Dustin Poirier under UFC 257.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorDillon DanisSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...