Jake Paul ger Dana White ett starkt ultimatum – för en framtid i UFC!

✔ YouTube-boxaren pressar UFC-chefen: HÖJ LÖNERNA!

YouTube-boxaren Jake Paul har givit UFC-chefen Dana White ett motbud och det inkluderar bland annat att han ska pensionera sig från boxning.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
1.52 - 2.55
Bet365

Tidigare i veckan fick Paul en udda utmaning från UFC-chefen. I ett samtal med Teddy Atlas slog White tillbaka från anklagelserna om att han missbrukar kokain.

– Jag har en utmaning till Jake Paul, sade White. Den här killen säger hela tiden att jag är ett kokshuvud. Han kan slumpmässigt testa mig för kokain under de kommande tio åren om jag kan slumpmässigt testa för honom för steroider under de kommande två (åren).

Det tog en stund för Jake att svara, men när han väl gjorde det så var det med en lång lista av krav och ett ultimatum.

YouTube-boxaren satte än en gång fokus på löner i UFC och en potentiell match i buren mot Jorge Masvidal. Det skulle i sådana fall betyda att han tar del av UFC:s antidoping-testning via USADA (United States Anti-Doping Agency).

 – Gott nytt år Dana White, skrev Jake Paul på Twitter. Här kommer en riktig utmaning för dig… Jag kommer omedelbart att pensionera mig från boxning och slåss mot Jorge Masvidal i UFC om du går med på:

1) Öka minimilönen för fighters per match till 50,000 dollar (den är 12,000 dollar i dagsläget).

2) Garantera UFC-fighters 50% av UFC:s årliga intäkter (1 miljard dollar 2021).

3) Ge långtidssjukvård till alla fighters (du har tidigare sagt att hjärnskador är en del av jobbet… Tänk dig om NFL sagt så). Det finns många UFC-fighters som offentligt har sagt att de lider av hjärnskador.

Du har fem dagar på dig att acceptera och implementera det ovanstående krav, senast den 31 mars 2022. När det har implementerats kommer jag omedelbart att dra mig ur boxningen, (testas av) USADA och gå med på ett en-match-kontrakt med UFC för att möta Jorge med den svaga hakan.

Till alla UFC-fighters, det är dags att tar ställning och skapar ett värde för er själva och era kamrater. Ni förtjänar högre lön, ni förtjänar långsiktig hälsa och framför allt förtjänar ni frihet. Stötta varandra. Jag är inte din fiende. Jag är er förespråkare, som också själviskt vill knocka ett par av er för att tjäna rejält med pengar!


HETAST JUST NU


Kan Jake Paul komma att tävla i UFC?

Det är långt ifrån den första gången som Jake Paul har kommit att kritisera UFC och Dana White för fighter-löner. Det är dock väldigt osannolikt att White skulle acceptera ovanstående krav men det sätter på nytt fokus på några av de mest omdiskuterade ämnena i sporten.

Flera UFC-fighters har öppet kritiserat organisationen för löner och hjärnskador har kommit att bli ett ämne som fått mer och mer uppmärksamhet i takt med att sporten växer.

Pauls senaste returmatch var mot den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley, en match han vann via KO i sjätte ronden. Paul har nu fem raka vinster och har bland annat siktat in sig på Masvidal och Nate Diaz.

YouTube-boxaren har bakgrund inom brottning och har sagt att han tänker tävla i MMA i framtiden. Om det kommer bli i UFC får tiden utvisa.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
1.25 - 3.95
Bet365

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier 3 Juli

Helgen bjuder på storgala!!

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley
Jim Miller vs. Donald Cerrone

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...