Jake Paul ger Tyron Woodley ett lukrativt erbjudande – under deras face off!

✔ "Han skakar, han tror inte ett skit på det han själv säger!"

YouTube-boxaren Jake Paul och forne UFC-mästaren Tyron Woodley kommer att mötas i ringen 28 augusti men redan nu har de börjat dra uppmärksamhet till matchen.

De stod nyligen öga mot öga och som förväntat så blev det en något hetsig stämning mellan de båda kämparna. Båda tog självklart tillfället i akt att håna och bespotta varandra.

Den före detta UFC-mästaren Woodley stod på sig och fick publiken att ropa “I’ll beat yo ass” medan han påminde Paul om sina framgångar i buren. “The Chosen One” Woodley har tävlat i främst Strikeforce och UFC, där han både varit titelutmanare och mästare. Han anses vara en av UFC:s främsta welterviktare och har vinster mot några av MMA-världens toppnamn.

39-åriga Woodley är dock i MMA-karriärens värsta svacka med fyra raka förluster, varav två via avslut. Det är dock inget som oroar Woodley och han såg mycket bekväm ut när han stod öga mot öga med 24-åriga Paul.

 — Kommer du ihåg när jag knockade din bästa kompis, vad kommer du göra annorlunda, frågade Jake Paul.

— Jag kommer spöa skiten ur dig, svarade WoodleyHETAST JUST NU


Jake Paul ger Tyron Woodley ett erbjudande

Den forne UFC-mästaren kommer få möjligheten att hämnas sin lagkamrat Ben Askrens TKO-förlust mot Paul i april. Det var Pauls tredje professionella boxningsmatch efter att ha knockat YouTube-kollegan AnEsonGib och den forne NBA-spelaren Nate Robinson.

Woodley är på många sätt ett svårare test för Paul, men 24-åringen känner sig så pass självsäker att han är beredd att satsa lite extra pengar på matchen.

När de stod öga mot öga så sade Paul att han kommer att dubbla Woodleys lön om “The Chosen One” vinner. Men det finns självklart en hållhake, skulle Woodley förlora måste han donera hela sin lön till Pauls välgörenhetsorganisation.

Woodley varken godtog eller avfärdade erbjudandet, men försökte istället på nytt att få igång publiken. Efteråt pratade Woodley med media och gav ett självsäkert intryck inför mötet i augusti.

 — Jag har sett det i Strikeforce, jag har sett det i oktagonen och jag såg det här i gymmet, sade Woodley. Han skakar, han tror inte ett skit på det han själv säger. Han kommer att bli knockad.

Woodley avslöjade också att han planerar att fortsätta boxas “ett par tre gånger” men att han också vill återvända till MMA. Du kan se deras face off i video ovan och Woodleys intervju här nedan.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttTyron Woodley

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...