Jake Paul gör det – knockar Ben Askren i första ronden!

✔ Stormatchen är slut på nolltid!

Nyligen gick Triller Fight Club av stapeln i Atlanta, USA. Huvudmatchen var den omtalade boxningsmatchen mellan Jake Paul och Ben Askren.

Även om Paul var den ende av dem som gått boxningsmatcher tidigare trodde många att Askrens mångåriga erfarenhet av kampsport skulle fälla avgörandet.

Emellertid var det Paul som gick hem med vinsten då han knockade Askren med en klockren höger redan i första ronden! Kolla in höjdpunkterna, fullständiga resultat och avslutet här!


HETAST JUST NU


Har utmanat flera MMA-fighters

Frågan är vad som nu väntar den frispråkige YouTubern. Paul har sedan tidigare utmanat flera MMA-fighters till en boxningsmatch. Det kanske mest kända namnet är Dillon Danis som han har snackat väldigt mycket skit om.

Även om Askren är den av Pauls motståndare som haft mest kampsportserfarenhet så har han fortfarande inte mött någon med gedigen boxningsbakgrund. Det återstår nu att se vilken sorts motståndare han kommer välja att möta nästa gång han kliver in i ringen.

Kategorier
Ben AskrenBoxningJake PaulSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...