Jake Paul hånar Daniel Cormier efter helgens konfrontation

✔ "Låt oss skriva på kontraktet. Låt oss slåss!"

Säga vad man vill om Jake Paul, men han lyckas i alla fall alltid med att dra uppmärksamheten till sig. Under helgens UFC-gala fanns han med i publiken och hamnande i en verbal dispyt med UFC-kommentatorn Daniel Cormier. “DC” sa även rakt ut i livesändningen att han skulle örfila Paul om han fick chansen.

Nu har Paul gått ut på Twitter med sin egen version av händelsen och hånar Cormier för att han inte gjorde verklighet av hotet.

Även om Cormier aldrig försökte örfila Paul var det en hätsk situation och säkerhetspersonal fick gå emellan. Paul berättade mer detaljerat om händelsen i en Instagram-video.

– Cormier kommer upp till mig och börjar tjafsa. Jag sitter där och har en trevlig stund när den här killen säger: “Håll mitt namn utanför din mun!”

– Jag sa: “Vänta lite Daniel. Du är den som snackade om mig först. Du pratade om mig på din podcast med Ariel. Så kom inte hit och snacka om hur jag pratade om dig.”

– Jag sa: “Låt oss skriva på kontraktet. Låt oss slåss. Jag är inte rädd för dig DC. Du är kort.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av SportsCenter (@sportscenter)Jake Paul om Cormier: “Spöar skiten ur honom”

Bakgrunden till helgens bråk ligger bland annat i att Cormier uttryckt sig starkt på Twitter angående Pauls TKO-seger mot Ben Askren den 17 april. Paul svarade då i Logan Pauls podcast med att kalla Cormier för fet och utmana honom till en fajt.

Att en match mellan Paul och Cormier verkligen skulle ske känns väldigt orealistiskt, vare sig i boxning eller MMA. Cormier har i en tidigare intervju med ESPN sagt att Paul aldrig skulle slåss mot honom eftersom han skulle bli dödad.

Paul har för närvarande ett matchfacit i boxning på 3-0 men har än så länge aldrig mött någon meriterad striker. Cormier är en av MMA-världens giganter men har aldrig tävlat i boxning.

Kategorier
Daniel CormierJake PaulSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara